烹飪搵食

跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

BS129 發表於 18-9-10 11:14
回覆 hh817 的帖子

焗野時有冇油烟味? 食物會唔會好乾
唔會有油煙啊,佢既設計就好似焗爐,吾會有煙嫁
我炸完雞翼吾會乾仲好juicy

男爵府

有冇炸過魷魚同蝦? 冇油浸住吾乾咩 ?

別墅

BS129 發表於 18-9-10 11:34

有冇炸過魷魚同蝦? 冇油浸住吾乾咩 ?
我冇炸過啊,有炸過薯條,食譜話可以就噴小小油係面,但我冇噴都吾乾
空氣炸鍋就係主打吾落油都可以炸到野啊

子爵府

睇左呢個post, 忍唔住去買左個億世家炸鍋, 但個sales話食譜已經派晒.

有無好心jm可以post D 食譜出來. 感激

別墅

STH920 發表於 18-9-10 17:18
睇左呢個post, 忍唔住去買左個億世家炸鍋, 但個sales話食譜已經派晒.

有無好心jm可以post D 食譜出 ...

哩個?係佢地facebook見到

男爵府

你試吓炸蝦同魷魚口感如何

大宅

想問是什麼Coupon?

大宅

hh817 發表於 18-9-7 17:14
岩岩見到開倉又做梗399啦,仲有coupon送

想問是什麼coupon?
作晚見到都想買

別墅

pekklebaby 發表於 18-9-11 14:12
想問是什麼coupon?
作晚見到都想買

買2件滿300就有100蚊coupon

男爵府

回覆樓主:

好吸引

別墅

回覆樓主

試左整肥牛金菇!正!

大宅

我剛剛淘左個九陽牌. 星期六開機前用左一個檸檬200度去煲佢10分鐘, 跟住試機整燒賣餃子, 但係我覺得部機使用中有陣膠味啊! 下午又再試整粟米蕃薯, 都係一樣有陣膠味. 用緊九陽牌或用其他牌子嘅姊妹有無呢個情況呢? 如果有要幾耐先唔會有味啊!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

別墅

SPJB 發表於 18-9-24 11:25

我剛剛淘左個九陽牌. 星期六開機前用左一個檸檬200度去煲佢10分鐘, 跟住試機整燒賣餃子 ...
我用億世家哩部冇問題bor,第一次洗完開機咩都冇菬就咁熱一熱個鍋就可以用,咩味都冇

大宅

hh817 發表於 18-9-24 11:35
我用億世家哩部冇問題bor,第一次洗完開機咩都冇菬就咁熱一熱個鍋就可以用,咩味都冇

...

謝謝! 我見九陽牌都多人用,唔知其他人有無呢個情況呢?

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

SPJB 發表於 18-9-24 11:39
謝謝! 我見九陽牌都多人用,唔知其他人有無呢個情況呢?
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19744685&extra=page%3D1

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

複式洋房

hh817 發表於 18-9-10 15:33
我冇炸過啊,有炸過薯條,食譜話可以就噴小小油係面,但我冇噴都吾乾
空氣炸鍋就係主打吾落油都可以炸到野 ...

點解炸出來的薯條唔脆的,雞翅都唔脆,你們的炸出來是這樣的嗎

大宅

零食淋左放入去焗脆番

伯爵府

我正想買氣炸但唔知咩牌子好,呢部好抵呀

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

首頁
23456...7

尾頁

跳至