心聲留言

跳至

首頁

尾頁

洋房

屋企細, 可以點?

返二溴仔好攰, 有時好無動力, 我只係想間中有返個令幾個鐘 hea 下, 賴床, 刨下漫畫, 開大聲聽歌, 睇書什至咩都唔做.一個人得啦, 我唔須要對酒, 食飯或者同人吹水,

我諗過去者去時鐘酒店自己hea下, (唔使女人), 不過又打消個諗法,
或者 去D up dup 商場租個小店位做我個私人cave,
同人夾份租個小單位個秘密基地....

不過都好似好貴wor.... 我只係想間中乜L野都唔諗唔做唔郁

有咩諗法

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

其實回想湊小朋友既階段係好快過,就好似你諗番讀中學都係六年,依六年係人生中,唔算係咩,所以依段時間捱下,抱抱下就識爬,爬爬下就識企,企完就周圍走

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

就好似拍拖,你好想同女友一齊過,就咩都可以放低,到左手做左老婆,係會唔同田,湊bb都係,唔好當係工作,唔好當湊,用個心去享受下,依d時間唔係人人有架

複式洋房

hygog 發表於 18-7-26 13:03
屋企細, 可以點?

返二溴仔好攰, 有時好無動力, 我只係想間中有返個令幾個鐘 hea 下, 賴床, 刨下漫畫, 開大 ...

完全明白,其實唔關屋企細唔細,你在家中時小朋友實會黐住你,我有時會出去跑下步放鬆一下,如果有住戶會所你可落去看下書或去starbuck之類坐下,唔駛嘥錢租地方

子爵府

回覆 hygog 的帖子

可以去圖書館

大宅

回覆樓主:

何不買大屋

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

觀塘工廈有D单位比人hea吓。电視有介紹过!

大宅

可以去行出山, 公園, 海灘. 平日有些地方, 鬼影都無隻, 好似全世界是你的. 我都會間中獨自出走. 鬆一鬆之後, 還會掛住老婆及仔仔!

首頁

尾頁

跳至