親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 metrochung 的帖子

請問你係邊度報名架?

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

hidingdong 發表於 19-2-19 14:58

請問你係邊度報名架?

我係官網,另外吃喝玩樂都有package。

大宅

2019新春慶豚圓

thanks a lot

男爵府

littlesister 發表於 18-9-25 20:44
剛去完,玩左觀鯨、helicopter, Segway, 餵海豚,如果冇訂房又不是 local tour 係冇得餵海豚的

觀鯨好正, ...

請問觀鯨是坐船出海睇,定岸邊都睇到?Local tour 係去到當地訂?唔好意思,好多問題

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

SkyTracy 發表於 19-2-20 10:02
請問觀鯨是坐船出海睇,定岸邊都睇到?Local tour 係去到當地訂?唔好意思,好多問題
...

我由 Tangalooma 坐船出去睇,都坐幾遠出海架,不過我之後經過 Gold Coast 海邊居然俾我睇到鯨魚跳上水,但好遠好細粒

我係去到 Brisbane 先 book local tour, 個時其實想 book 房但 full 左, 可能因為 星期六啦,之後就 book local tour

男爵府

littlesister 發表於 19-2-20 12:01
我由 Tangalooma 坐船出去睇,都坐幾遠出海架,不過我之後經過 Gold Coast 海邊居然俾我睇到鯨魚跳上水, ...

謝謝,諗緊plan 暑假去,但機票未買,想問GC 除咗主題樂園,農場同埋動物園,仲有無其他嘢玩呀?Tangalooma好似係BNE 出發去近過GC 出發,係咪架?同埋Tangalooma 除咗觀鯨,喂海豚同滑沙,仲有咩玩呀?暑假8月去,喂海豚會唔會好凍?諗住不自駕,唔知邊啲酒店會方便搭車呢?唔好意思,好多問題添,唔該曬

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

SkyTracy 發表於 19-2-20 17:18
謝謝,諗緊plan 暑假去,但機票未買,想問GC 除咗主題樂園,農場同埋動物園,仲有無其他嘢玩呀? ...

我上次去係出 trip, 所以都得 weekend 玩,GC 都係租南兜下冇特別 plan, 我住宿係就工作所以未必啱你,但出入就非常推薦用 uber, 又唔貴又方便,平過搭的士

Tangalooma 仲有好多野玩,helicopters, Segway, 仲有 evening cruise, 有個地方可以玩 snorkelling, 個人覺得都幾好玩,8月去落水會幾凍,不過可以租衫

男爵府

littlesister 發表於 19-2-20 18:56

我上次去係出 trip, 所以都得 weekend 玩,GC 都係租 ...

好呀!好多謝妳既資料,我繼續扒下文先

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊