美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

sillykaka 發表於 18-10-10 19:14
我今次係第三次上去,第一次只係諮詢同join package,第二次做左一次,我係導入、保濕、打斑3個step,分別 ...

呢啲態度,我真係唔會俾錢佢賺!依家出面大把都用靚機嘅醫學美容,駛乜一定要去佢嗰度

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

sillykaka 發表於 18-10-10 19:17
(接上)之後sale我買護膚品,我真係唔想買,屋企多到用唔曬,我上次已經買左精華同mask,佢就叫我買mask ...

嘩,乜佢咁冇禮貌,有冇得投訴下佢
你都再join,點計佢都有佣分啦,我第一次只join5次打班咋,佢又冇對我唔禮貌

男爵府

AXG 發表於 18-10-10 21:20
嘩,乜佢咁冇禮貌,有冇得投訴下佢
你都再join,點計佢都有佣分啦,我第一次只join5次打班咋,佢又冇對我 ...

其實可能係佢想講笑,但講得唔好笑,甚至低俗當有趣。
我見各位jm都有提到短髮,鑽戒職員,我想睇下係咪同一個

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sillykaka 發表於 18-10-10 21:45
其實可能係佢想講笑,但講得唔好笑,甚至低俗當有趣。
我見各位jm都有提到短髮,鑽戒職員,我想睇下係咪同 ...

如果位consultant真係無禮貌,可以在cosmax fb寫上事件發生經過,俾高層知道,才會有改善。
我一向去cwb果間,從來冇遇到唔禮貌對待。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

wawaliluk 發表於 18-10-11 09:03
如果位consultant真係無禮貌,可以在cosmax fb寫上事件發生經過,俾高層知道,才會有改善。
我一向去cwb果 ...

我去tst,因為我仲有course,起碼要去5次,我唔知可唔可以換consultant,撞口撞面我怕尷尬。

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sillykaka 發表於 18-10-11 09:08
我去tst,因為我仲有course,起碼要去5次,我唔知可唔可以換consultant,撞口撞面我怕尷尬。

Cosmax有hotline,打電話講番件事。
醫生、治療師全部都好nice好專業,我估gigi都唔想俾d冇禮貌嘅consultant趕客。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

我早兩日去,都見到呢個顧問,佢面口係比較差有點囂,唔知咩名,係短頭髮的。
佢話平時跟開我個位放假,佢跟住先,之前係 Jasmxxx 跟開,好 nice 的。

子爵府

虎到金來勳章

sillykaka 發表於 18-10-10 17:35
我果個都係短髮,唔太瘦,好大隻鑽戒,第一次見感覺好似田蕊妮,係咪叫Sharxn?
...

我唔講佢似田呀,聽你d遭遇佢真係超差,同客講笑唔係咁講囉,始終係客,你估同你好熟,仲要講個笑係恥笑

伯爵府

kkarman 發表於 18-10-11 10:40
我唔講佢似田呀,聽你d遭遇佢真係超差,同客講笑唔係咁講囉,始終係客,你估同你好熟,仲要講個笑係恥笑
...
講得岩呀!依位consultant真係好袞

伯爵府

wawaliluk 發表於 18-10-11 09:27
Cosmax有hotline,打電話講番件事。
醫生、治療師全部都好nice好專業,我估gigi都唔想俾d冇禮貌嘅consulta ...
我個日打去hotline好似又係個個consultant 把聲聽,始終覺得佢地內部自己友唔會真係會反映比上頭知,真係要在佢facebook寫先得

伯爵府

sillykaka 發表於 18-10-11 09:08
試下打去問下可唔可以改,我第2,3次去已無見個個肥肥地consultant,淨係見治療師,同臨走有個著杏色西裝既同我簽名

水晶宮

sillykaka 發表於 18-10-10 19:17
(接上)之後sale我買護膚品,我真係唔想買,屋企多到用唔曬,我上次已經買左精華同mask,佢就叫我買mask ...

佢係咪把聲牛牛地、沙沙地?之前在銅鑼灣去了尖沙咀的?

男爵府

kkarman 發表於 18-10-11 10:40
...

你形容得好好,係恥笑!

真係個心會唔舒服,畢竟我主動俾成20000去開course,唔係2000!
越捻越激氣

男爵府

heily123 發表於 18-10-11 10:55
我個日打去hotline好似又係個個consultant 把聲聽,始終覺得佢地內部自己友唔會真係會反映比上頭知,真係要 ...

係,佢地的hotline其實都係reception接,我覺得圍威喂一齊,打嚟都無用!

男爵府

llmom 發表於 18-10-11 11:10
佢係咪把聲牛牛地、沙沙地?之前在銅鑼灣去了尖沙咀的?

又唔係好牛,正常聲線,我無去過cwb,所以唔知係唔係佢轉過嚟

大宅

sillykaka 發表於 18-10-10 17:35
我果個都係短髮,唔太瘦,好大隻鑽戒,第一次見感覺好似田蕊妮,係咪叫Sharxn?
...

我7月上過去TST,就係依個consultant,態度好差,我最後無join。 之後我即刻打去hotline投訴。估唔到咁多人不滿佢,仲仍然無改善。

男爵府

qqling 發表於 18-10-15 05:40
我7月上過去TST,就係依個consultant,態度好差,我最後無join。 之後我即刻打去hotline投訴。估唔到咁多人 ...

投訴之後有無職員覆返你啊?
我仲有幾次要去,費事搞到面阻阻,我塊面係佢地手,我怕死

大宅

sillykaka 發表於 18-10-15 09:03
投訴之後有無職員覆返你啊?
我仲有幾次要去,費事搞到面阻阻,我塊面係佢地手,我怕死
...

我叫佢唔駛覆我,因為我冇諗住幫襯佢

侯爵府

回覆 sillykaka 的帖子

睇完晒我知道係邊位consultant, 佢都係跟我既, 佢由cwb轉到tst新舖。最初都覺得佢幾寸, 同你地一樣好唔鐘意佢, 想轉 consultant。我一共見左佢8次, 因為我已打左8次, 發覺佢只係想講下笑, 但又表逹得唔好, 加上唔鐘意笑, 令人感覺不快, so far 佢冇對我講 d 太過份既說話, 佢每次問我買唔買product, 我話唔買, 佢知我好堅定, 就冇再講d咩。

男爵府

anma 發表於 18-10-15 11:52
回覆 sillykaka 的帖子

睇完晒我知道係邊位consultant, 佢都係跟我既, 佢由cwb轉到tst新舖。最初都覺得佢 ...

可能我唔夠堅定,個樣比較水魚,容易落搭,我老公成日咁話我。話我老左一定中祈福黨

首頁

尾頁

跳至