自由講場

跳至

首頁
23456...35

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bibi2013 發表於 18-7-30 23:11
暫時睇D主持唔知係咪陽氣重,都未見到, 不過氣氛就好夠陰森。以前睇有線怪談,有集去桃園華國戲院,真係影 ...

兩個主持話自己唔會見到,男主持有講過話佢對啲聲音嗰啲敏感
你睇番第一輯第2、3集都好驚
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 22:53
男主持嘅反應係好好笑,同埋佢一聽到d聲音就驚,講曬粗口
...

佢個cam對住鏡時話有個靚仔同我地打招呼,真係好搞笑

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

vivianlee0403 發表於 18-7-30 23:13
佢個cam對住鏡頭時話有個靚仔同我地打招呼,真係好搞笑

男主持係搞笑啲、識搞氣氛啲 ,女主持就悶小小

子爵府

2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 23:14
男主持係搞笑啲、識搞氣氛啲 ,女主持就悶小小

所以我鍾意睇男主持多啲(可能異性相吸

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我都有睇~~~今集真係恐怖啲~~~

寶石宮

vivianlee0403 發表於 18-7-30 23:16
所以我鍾意睇男主持多啲(可能異性相吸)

上星期的post,差唔多十個有九個都話鍾意男主持
我冇乜所謂,最緊要睇得來又驚

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 23:12
兩個主持話自己唔會見到,男主持有講過話佢對啲聲音嗰啲敏感
你睇番第一輯 ...

我一直有追,不過唔係好記得第一輯去咗邊。只係記得之前個女主持好驚青,又唔肯行先,唔鍾意睇佢。但今輯佢勇咗好多 但我都鍾意睇個男主持多D, 好笑D。

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我都係鍾意睇男主持~~~

寶石宮

小傻b 發表於 18-7-30 23:16
我都有睇~~~今集真係恐怖啲~~~

悶咗成個禮拜,終於有啲驚啲

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

vivianlee0403 發表於 18-7-30 23:16
所以我鍾意睇男主持多啲(可能異性相吸)

佢有時爆下粗口,真係好似好驚咁,我地睇得投入D。

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 23:18
悶咗成個禮拜,終於有啲驚啲
係呀~~~其實係唔係真係有咁多鬼呀~~~

寶石宮

小傻b 發表於 18-7-30 23:21
係呀~~~其實係唔係真係有咁多鬼呀~~~

我淨係一次見到類似
晚吹就話有影過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

crystal媽咪 發表於 18-7-30 22:59
實時睇,多啲人傾下好d。好似我咁又寫字,又影相。完全唔得閒驚
你有冇上網睇過第一輯???我一個人夜晚 ...

我好怕發惡夢,通常午飯或假期先煲,之後再煲輕鬆劇來沖淡
第一輯只睇左其中幾集,覺得第二輯主持大膽左,場地亦比較恐怖
反而總有一隻係左近就一直都緊追重溫
但係我睇極都睇唔到箭咀指示啲靈體

子爵府

2018復活節勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 23:18
上星期的post,差唔多十個有九個都話鍾意男主持
我冇乜所謂,最緊要睇得來又驚
...

我係其中一個

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-30 23:23
我淨係一次見到類似
晚吹就話有影過
其實我好耐之前去睇樓~~~咁岩比我睇到間有啲陰陰寒寒~~~係門口已經覺得唔係咁好~~~老公入去望過下都係覺得間屋唔好~~~跟住到走啦~~~個女又好似唔舒服~~~好似有啲奇怪~~~有啲恐怖~~~我咁大個女都係遇過呢次恐怖野~~~

男爵府

回覆樓主:

啱啱呢2日一口氣追晒10集
今晚因為要攪阿囡啲嘢無好專心咁睇

之前我在電視睇重播(經now)
咁啱我囡同我一齊睇咗第二同第三集
佢竟然真係睇到眼仔有嘢
我話我睇唔到, 再推前定格睇咗好多次, 但我都係睇唔到!! 我直頭叫佢在電視機畫埋個形狀俾我睇, 我依然睇唔到....

有幾度無眼仔佢都話見到.....
第二集果度話有個人形跑過, 有度話有個類似小朋友坐在天花板度....

佢仲質疑我話點解我睇唔到, 佢話其實好清楚咁見到個影/人形

我其實都想睇到, 但真係睇唔到嘛....

男爵府

2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Aeiing 發表於 18-7-30 23:50
啱啱呢2日一口氣追晒10集
今晚因為要攪阿囡啲嘢無好專心咁睇

Wow...呀女幾歲
本身有陰陽眼?
眼仔所在位置係咪真係viu形容咁

大宅

bibi2013 發表於 18-7-30 23:11
暫時睇D主持唔知係咪陽氣重,都未見到, 不過氣氛就好夠陰森。以前睇有線怪談,有集去桃園華國戲院,真係影 ...

我都超級有印象

男爵府

kaki0901 發表於 18-7-30 23:55
Wow...呀女幾歲
本身有陰陽眼?
眼仔所在位置係咪真係viu形容咁

阿囡十二歲呀~
我又唔肯定佢有冇陰陽眼, 但諗返起佢間唔中就話見到有啲黑色影, 但我問佢在邊, 佢會答我可能睇錯咗~

佢話眼仔講果啲同佢見到啲差唔多, 但唔會次次眼仔話有都見到!! 有幕女主持推開門, 入去間勁亂既房, 眼仔話有一班喺度揮手, 但我囡睇咗幾次只係話得一個, 無郁只係半舉起手咁

假如佢真係見到, 咁我一家都有差唔多情況
我見唔到但會聽到, 我家姐就試過幾次俾推過幾次, 我老豆老媽都見過....

寶石宮

mariefish 發表於 18-7-30 23:28
我好怕發惡夢,通常午飯或假期先煲,之後再煲輕鬆劇來沖淡
第一輯只睇左其中幾集,覺得第二輯主持 ...

我又要驚又要睇。琴晚睇完發惡夢五點幾起咗身,而家攰到一個點, 膊頭好痛

首頁
23456...35

尾頁

跳至