美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想紋眼線, 但怕痛同麻醉藥入眼. 有無邊間推介好?
1. 聽人講, 紋眼線有3種 (外眼線,隱形內眼線,美瞳線), 邊個好?

2. 怕痛同麻醉藥入眼, 有無JM試過紋眼線, 可以分享下經驗?

3. 有無邊間推介好, 平靚正.

THANKS!!!

複式洋房

上兩個月紋左美瞳線 $2500, 個女仔整得好好, 好細心, 一d都唔痛同無腫.
整完即刻出街都ok, 同埋免費3個月內可以補色.
同埋好好, 佢可以上門整.
你有興趣可以試下~

禁止訪問

子爵府

回覆 TT20150524 的帖子

超级痛,話唔痛果D千其唔好信。

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

係,真係超痛,我本身好忍得痛,去過整2間整左3次,都係勁痛

子爵府

pollybell 發表於 18-8-14 16:51
回覆 TT20150524 的帖子

超级痛,話唔痛果D千其唔好信。

我都覺得痛,雖然自己會死忍,但係痛到隻眼自己跳跳吓咁,尤其整第二隻眼時,可能d麻藥已經七七八八(佢有再補麻藥都好似差不多),真係忍耐到極限。個感覺好似不停刮落去咁!
整眉個痛就比較眼線輕得多,可能個位皮膚冇咁薄。

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

cameo 發表於 18-8-14 23:10
我都覺得痛,雖然自己會死忍,但係痛到隻眼自己跳跳吓咁,尤其整第二隻眼時,可能d麻藥已經七七八八(佢有 ...

係,我都補左2次麻醉藥,好幾分鐘,但好快又好痛,整損左既感覺,不停流眼水

整眉就吾同啊

水晶宮

我整果間係呢度的網友介紹,環境真係麻麻,有d嚇一跳,想過臨時cancel的。收費亦唔平,要1600。

不過個女仔手勢係好好,密密搽住麻醉藥,唔算痛。做完效果亦靚。

子爵府

TT20150524 發表於 18-7-31 10:49
想紋眼線, 但怕痛同麻醉藥入眼. 有無邊間推介好?
1. 聽人講, 紋眼線有3種 (外眼線,隱形內眼線,美瞳線), ...

我剛上左熟手師傅整美瞳線,點會吾痛,好彩我頂得到D痛法,做左成個半鐘先完成,到第2日眼皮都腫哂,第3日就冇事,好满意睇落好自然好靚,$3200....包補色一次

子爵府

幸福謝師奶 發表於 18-8-15 10:29
係,我都補左2次麻醉藥,好幾分鐘,但好快又好痛,整損左既感覺,不停流眼水

你講中嗰種痛,就係「損」左再不停磨咁!唔係一吓劇痛,似腳踭已經磨損,要不停繼續快步行嗰種「節磨嘅痛」,好在眼線係keep得耐,眉就好難keep到(洗面、peel、各樣都影響),我眼線兩年都重算深色。

珍珠宮

回覆樓主

呢d位冇可能唔痛啊

侯爵府

回覆樓主:

我係babyface同埋k beauty (葉翠翠介紹那一間)整過,整時k beauty 痛過babyface,babyface 無咁痛,但係整完之後那一星期,k beauty唔痛,babyface 頭幾日都keep住乸乸地,而且d焦係成條咁甩出黎,唔同k beauty 係一點點,我覺得可能係babyface 整得粗d,但如果你問我效果,我覺得babyface好d,整完的眼線比較貼,而且顏色深d,再比我揀,我都會返去babyface度整,雖然貴....

複式洋房

回覆樓主

多謝各位回應!資料很有用,謝謝你們!

首頁

尾頁

跳至