潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Facebook彈廣告突然見到,好想知道咁做人地名牌袋都得架?
咁樣唔係侵權行為咩?
算唔算自製A貨?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

一定係 A 貨啦 CWB 有間擺明係賣冒牌手袋都未被人 come 檔

wcpcelia    發表於 18-7-31 13:37
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 18-7-31 12:26
一定係 A 貨啦 CWB 有間擺明係賣冒牌手袋都未被人 come 檔

呢個page係考人整H袋,比學費去學整。
點解咁都得

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

esmehouse 發表於 18-7-31 12:26

即係邊間?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

appleyuen 發表於 18-7-31 12:50
即係邊間?
係 CWB 地帶入面,只有一間
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

esmehouse 發表於 18-7-31 14:52
係 CWB 地帶入面,只有一間

Ok thx

寶石宮

appleyuen 發表於 18-7-31 14:57
Ok thx
個度好多假嘢,唔明點解海關唔做嘢 不過 Hermes & Chanel 不嬲都大方,唔似 LV 下下出律師信

琥珀宮

esmehouse 發表於 18-7-31 15:21
個度好多假嘢,唔明點解海關唔做嘢 不過 Hermes & Chanel 不嬲都大方,唔似 LV 下下出律師信 :waha ...

下次去開行下睇下先

侯爵府

回覆樓主

別墅

回覆樓主

其實點先算係侵權?
有啲自家蛋糕店都會整卡通人物蛋糕賣,又算唔算?
有啲手作店會教人整各樣卡通人物物品,又算唔算?
道理好似都一樣,所以都唔知點先算係侵權
定係要有人報海關先會做野呢

大宅

智林媽 發表於 18-7-31 17:47
其實點先算係侵權?
有啲自家蛋糕店都會整卡通人物蛋糕賣,又算唔算?
有啲手作店會教人整各樣卡通人物物品 ...

係囉!
好似咁我比錢去學整個B, 拎出街一睇就知仿袋,唔通拎住入H話我自己整架!!
所以好唔明海關係點做事,成個facebook充滿假野專頁,都冇人理,任人去幫襯

珍珠宮

回覆樓主:

但又整得幾靚喎

首頁

尾頁

跳至