美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

我都做了三次呀, 第一次做痛是有少少, 面上皮膚的感覺是要適應的, 第二次, 冇啦, 仲覺得甘快就做完啦 , 些牙俾你們睇下

侯爵府

好媽媽勳章

cinda72. 發表於 18-8-4 14:47
拿,認真講,如果你真係有決心去解決你面上問題,以後都唔駛再用 粉底,bbcream果d,就銀包赤小小,去a妹j ...

咁a+ 同A 妹係咪分開會員制度㗎?我A+ 已用8折會員優惠,A妹第一次去會否都有?我唔見 a+ 有join plan, 但又想去A妹試 pico enlighten, join plan 要三萬幾,即時科水?

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

cinda72. 發表於 18-8-4 15:38
淡左成半喎

多謝呀 雖然錢駛左 但是效果我都滿意架 因為值得

男爵府

tata88 發表於 18-8-4 15:52
多謝呀 雖然錢駛左 但是效果我都滿意架 因為值得
...

你有冇打到結焦呀?

大宅

cinda72. 發表於 18-8-4 14:47
拿,認真講,如果你真係有決心去解決你面上問題,以後都唔駛再用 粉底,bbcream果d,就銀包赤小小,去a妹j ...
但係已經買咗15000啦!諗住睇下效果先

禁止訪問

複式洋房

tracy_lui 發表於 18-8-4 16:23
你有冇打到結焦呀?

專業人仕會見到,。不過,太細粒我睇吾到

大宅

tata88 發表於 18-8-4 15:28
我都做了三次呀, 第一次做痛是有少少, 面上皮膚的感覺是要適應的, 第二次, 冇啦, 仲覺得甘快就做完啦 ...
效果幾好!加油

大宅

cinda72. 發表於 18-8-4 16:28
記得前4後6咁補濕去做喎
我5日去左個豬頭啦,今日唔係點紅
...
知道
大家一齊努力加油回復靚靚

大宅

KEROROBB 發表於 18-8-3 15:34
回覆 kekawai 的帖子

頭先我睇返d舊post, 如果係一條一條血管的, 應該打Vbeam, 如果面紅就打excel v
今日Consultant打來問我情況,即時問埋excel v 同 vbeam 有咩分別,佢話一樣只是機名唔同。

大宅

jutau 發表於 18-8-4 15:33
咁a+ 同A 妹係咪分開會員制度㗎?我A+ 已用8折會員優惠,A妹第一次去會否都有?我唔見 a+ 有join plan, 但 ...
我係做完 Enlighten 聽咗佢嘅建議,先決定 join 那個 plan, 不是比咗錢先才做;不過佢哋真係幾好完全冇hard sell。

複式洋房

anabbb 發表於 18-8-6 14:00
我係做完 Enlighten 聽咗佢嘅建議,先決定 join 那個 plan, 不是比咗錢先才做;不過佢哋真係幾好完全冇hard ...

我都是喎。。 無壓力。最怕俾人 hard sell,始終錢是自己, 做得好咪 keep 住做, 俾錢都俾得 happy

別墅

tata88 發表於 18-8-7 21:02
我都是喎。。 無壓力。最怕俾人 hard sell,始終錢是自己, 做得好咪 keep 住做, 俾錢都俾得 happy :lover ...

我想問下如果第一次試做左但係唔join package, 唔知佢哋會唔會黑面呢。
我真係有之前去另一間打1064反黑嘅陰影,好想睇咗效果先決定join唔join plan

複式洋房

zaio 發表於 18-8-19 09:34
我想問下如果第一次試做左但係唔join package, 唔知佢哋會唔會黑面呢。
我真係有之前去另一間打1064反黑嘅 ...

冇呀。。 我都吾鍾意人家貼實晒, 之前有間美容院sell 到 ,好似要我包埋果位美容師份工。。 最後我梗系冇系果間買套餐... 總之, 第一次俾錢試做左先, 仲有你做 1064 的情況, 都與美容師講聲先, 因為每人皮膚接受度數各有不同。做了幾日後, 覺得冇乜野, 咪 join course. 果度又冇指定一款, 都是以現金扣數。。

大宅

了解過 Excel V 之後去咗另一間試做,希望可以加強加快淡斑效果。

激光療程小貼士:
前及後7日內不宜曝曬、浸温泉、深層清潔、劇烈運動
前及後要多D補濕

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

anabbb 發表於 18-8-6 13:52
今日Consultant打來問我情況,即時問埋excel v 同 vbeam 有咩分別,佢話一樣只是機名唔同。
...

Excel V多種功能係可以去青根,重有無咁痛同唔咁腫

大宅

seasonbaby 發表於 18-9-10 13:42
Excel V多種功能係可以去青根,重有無咁痛同唔咁腫
請問你在A妹做過 Excel V?有人話即時白左好明顯,唔知係咪連埋enlighten一齊做所以咁快;亦有人話過2星期才見效果。

A妹價目表嫩膚同打血管是分開,即只做其一,而這間就2樣都有先嫩膚後打血管。

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

anabbb 發表於 18-9-10 16:13
請問你在A妹做過 Excel V?有人話即時白左好明顯,唔知係咪連埋enlighten一齊做所以咁快;亦有人話過2星期 ...

我2樣都做過v beam& excel v,而且我同一日做pico+excel v,係即時白淨左.

另想問你話”這間”,即係邊間呀?

首頁
12345...10

尾頁

跳至