美容扮靚

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

seasonbaby 發表於 18-9-10 21:50
我2樣都做過v beam& excel v,而且我同一日做pico+excel v,係即時白淨左.
去咗 Bexxskin 試做 excel v.
同一日做2樣怕會較細力度冇咁好啊!

大宅

seasonbaby 發表於 18-9-10 21:50
我2樣都做過v beam& excel v,而且我同一日做pico+excel v,係即時白淨左.
知唔知 Vbeam & excel v 的度數及發數?

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

anabbb 發表於 18-9-11 15:54
知唔知 Vbeam & excel v 的度數及發數?

我唔記得幾多度,我記得好像每次做完都會比你睇番

大宅

seasonbaby 發表於 18-9-11 18:38
我唔記得幾多度,我記得好像每次做完都會比你睇番
Ok thx!

有冇其他 jm 知道呢?

大宅

第二次打pico, 今次覺得膚色白左少少,斑也淡左少少。

治療師話有幾個位置有反白,用白筆圈比我睇,我都唔識分,好驚呀!之前醫生只係講有2撻仔,依家咁多撻,點算?

男爵府

anabbb 發表於 18-10-10 17:28
第二次打pico, 今次覺得膚色白左少少,斑也淡左少少。

治療師話有幾個位置有反白,用白筆圈比我睇,我都唔 ...

呢個情況等我又問下護士朋友先

大宅

MongLeung 發表於 18-10-10 19:52
呢個情況等我又問下護士朋友先
好呀唔該晒!
是否用白筆點左嘅地方就打唔到落去皮膚?治療師掃得好快。

顧問話我在另一間做過Excel V, 做任何激光都有機會反白及反黑,這點我明,但試做價打血管只係百多發還是醫生做,我覺得機會微D,好似找藉口。

Thank you!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

anabbb 發表於 18-8-1 16:38
首先多謝各位jm的分享及提供會員號碼的jm, 參考過你哋的個案及自己亦上網揾過一些去斑的資料,決定做picowa ...

睇完帖文,終於下定決心想去A妹打Pico,所以想請問下,哩度有無邊位姐妹有A妹會員號碼,可以提供借我一用,如果有麻煩pm我

大宅

smilelai008 發表於 18-11-6 14:02
睇完帖文,終於下定決心想去A妹打Pico,所以想請問下,哩度有無邊位姐妹有A妹會員號碼,可以提供借我一用 ...
Pls check pm

男爵府

anabbb 發表於 18-10-10 20:49
好呀唔該晒!
是否用白筆點左嘅地方就打唔到落去皮膚?治療師掃得好快。

事實上任何激光都有反白反黑風險係真嘅,有時候有白斑白點都唔一定係因為打左激光,我護士朋友話有啲人曬完太陽都有機會係呈現左一達達白色,過一兩個星期就會自己冇咗。

大宅

MongLeung 發表於 18-11-10 09:48
事實上任何激光都有反白反黑風險係真嘅,有時候有白斑白點都唔一定係因為打左激光,我護士朋友話有啲人曬 ...

其實有點懷疑治療師識唔識睇,好似斑與斑之間白嘅地方就話反白

男爵府

anabbb 發表於 18-11-10 11:12
其實有點懷疑治療師識唔識睇,好似斑與斑之間白嘅地方就話反白
...

我冇記錯嘅話佢哋另外有一部紫外光機係轉睇反黑反白,如果你有懷疑都可以叫佢哋用部紫外光機幫你睇。真正嘅反白反黑係好明顯,有經驗嘅治療師其實肉眼都睇到

大宅

MongLeung 發表於 18-11-10 11:49
我冇記錯嘅話佢哋另外有一部紫外光機係轉睇反黑反白,如果你有懷疑都可以叫佢哋用部紫外光機幫你睇。真正 ...
好呀唔該晒!

大宅

請問A+喺邊間? A妹又係咩?

大宅

mhjennifer 發表於 18-11-12 14:52
請問A+喺邊間? A妹又係咩?
A+係Aplus在尖沙咀,A妹係佢的姊妹公司Aestiqxx 在銅鑼灣,可網上或 Facebook 找到,你想打斑?

大宅

anabbb 發表於 18-11-12 16:10
A+係Aplus在尖沙咀,A妹係佢的姊妹公司Aestiqxx 在銅鑼灣,可網上或 Facebook 找到,你想打斑?
...

考慮中,唔知邊間好,又怕hardsell

大宅

mhjennifer 發表於 18-11-12 16:40
考慮中,唔知邊間好,又怕hardsell
我之前都比較過,這間冇hardsell,各方面都好(機、價錢、效果),所以揀了這間。

大宅

tata88 發表於 18-8-4 15:28
我都做了三次呀, 第一次做痛是有少少, 面上皮膚的感覺是要適應的, 第二次, 冇啦, 仲覺得甘快就做完啦 ...
請問Jm依家做了多少次效果如何?tks

大宅

畀面勳章

anabbb 發表於 18-11-12 16:10
...

銅鑼灣方便我,以前系A+打斑有啲遠!
人在做, 天在看

複式洋房

cinda72. 發表於 18-8-4 14:47
拿,認真講,如果你真係有決心去解決你面上問題,以後都唔駛再用 粉底,bbcream果d,就銀包赤小小,去a妹j ...

請問A妹即係邊度?可pm我嗎?thanks

首頁
12345...10

尾頁

跳至