潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

kamanma 發表於 18-8-6 22:15
jessica, 妳幾多磅呀?望落好大件好鬆身下喎
C la 點算(姐姐)都話我知好大件....
係咪大件 ...

不過我C6話冬天裏面着厚衫都ok,佢話我着得幾好睇,咁就照keep 啦

男爵府

I used to buy Burberry kids when I was in high school

大宅

mosjessica 發表於 18-8-6 22:09
GG grey bow 收貨了

靚啊... 呢件大人款都係over-size design... Jess你著得好好睇啊... 搞到我好想快d收到我嗰件...

子爵府

littlecoolcool 發表於 18-8-6 22:29
靚啊... 呢件大人款都係over-size design... Jess你著得好好睇啊... 搞到我 ...

Thanks coolcool
希望妳都快D收貨,呢件grey bow 真係巧靚...

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

mosjessica 發表於 18-8-6 22:21
不過我C6話冬天裏面着厚衫都ok,佢話我着得幾好睇,咁就照keep 啦
...

我個人不習慣著手袖太長嘅衫希望這件我ok la
jessica 妳C6 真係好妳瘋狂入了咁多靚衫....全力支持妳keep keep keep 捕捕捕
Hello...

水晶宮

littlecoolcool 發表於 18-8-6 22:29
靚啊... 呢件大人款都係over-size design... Jess你著得好好睇啊... 搞到我 ...

coolcool 妳有waybill number 未呀?
我都好緊張喔
Hello...

水晶宮

sushiroll 發表於 18-8-6 22:26
I used to buy Burberry kids when I was in high school

Hahaa I bought it more than ten years ago

Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-8-7 00:31
我都好緊張喔

啱啱收到waybill number...

大宅

kamanma 發表於 18-8-7 00:31
我都好緊張喔

都唔知咩事... 件M記仲未有waybill...
件GG今朝track... 見到話有mechanical failure... 唔知幾時可以繼續moving forward... 激c...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-7 00:27
我個人不習慣著手袖太長嘅衫希望這件我ok la
jessica 妳C6 真係好妳瘋狂入了咁多靚衫.... ...

佢一時時啦,之前先話我做乜入咁多mid length warm都着唔哂......
咁我又真係狂左D.........

子爵府

littlecoolcool 發表於 18-8-7 06:14
都唔知咩事... 件M記仲未有waybill...
件GG今朝track... 見到話有mechanical failure... 唔知幾時可以繼續 ...

做乜事咁多波折⋯⋯
Coolcool 入左邊件M記呀

大宅

mosjessica 發表於 18-8-7 08:24
做乜事咁多波折⋯⋯
Coolcool 入左邊件M記呀
...

多謝Kamanma幫我巡舖... 成功入到件黑色Abelle Y14...
不過shop cs話有transport strike in Italy... 成個星期都未send out我個order...

子爵府

littlecoolcool 發表於 18-8-7 09:46
多謝Kamanma幫我巡舖... 成功入到件黑色Abelle Y14...
不過shop cs話 ...

恭喜coolcool 入到超難捕的Abelle Y14kamanma 真係好好人,好窩心
希望coolcool 妳快D順利收貨

水晶宮

littlecoolcool 發表於 18-8-7 09:46
不過shop cs話 ...

一日未send out order,一日未到手都很擔心 似唔似我哋掛心啲仔女咁呀
Hello...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-7 10:14
恭喜coolcool 入到超難捕的Abelle Y14kamanma 真係好好人,好窩心:k ...

大家happy shopping, 妳咪一樣無私分享
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-7 12:07
大家happy shopping, 妳咪一樣無私分享

大家happy shopping

大宅

mosjessica 發表於 18-8-7 10:14
恭喜coolcool 入到超難捕的Abelle Y14kamanma 真係好好人,好窩心:k ...

Tks jess...
見你著得咁靚... 我都希望可以快d收到我嗰兩件啊...

大宅

kamanma 發表於 18-8-7 12:06
一日未send out order,一日未到手都很擔心 似唔似我哋掛心啲仔女咁呀:happ ...

Haha... 我反而唔係成日會掛心仔囡嘅人...
不過買靚嘢就梗係想快d到手...

水晶宮

littlecoolcool 發表於 18-8-7 15:54
Haha... 我反而唔係成日會掛心仔囡嘅人...
不過買靚嘢就梗係想快d到手... :happ ...

我大仔這幾年去了外地讀書,所以有時會特別掛念如我出門又會特別掛著家中(汪汪)唔知做乜禾特別多嘢掛

Hello...

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至