潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
andersmama 發表於 19-8-14 08:59
Jessica, 你件gg pullover 係未有鬆架 個款係未鬆身d, 我order左y10 cardigan 同pattern, 唔知岩唔岩身呢 ...

andersmama 我件GG pullover 12y 着起好鬆身㗎,所以妳件同pattern 10y Cardigan 應該會啱身

子爵府

2019新春慶豚圓

andersmama 發表於 19-8-13 17:40
我蠢左添 唔記得入voucher code...
我email比nicki‘s無人覆 但有email話出左貨
...

真係蝕左hk$265...
佢話無得扣番個discount...

kamanma    發表於 5 天前

子爵府

2019新春慶豚圓

mosjessica 發表於 19-8-14 09:43
andersmama 我件GG pullover 12y 着起好鬆身㗎,所以妳件同pattern 10y Cardigan 應該會啱身:f ...

太好了!
上次訂左件gg boy Y10 wool cardigan 就岩身 但好貼身 唔可以著厚衫係入面 背心 短tee 就ok

呢件我都唔會著好厚衫既 可能係長著tee...希望岩身啦!

男爵府

剛入手gg深藍色果件sweater
另加RV新果款sneaker

男爵府

2019新春慶豚圓

andersmama 發表於 19-8-14 12:09
太好了!
上次訂左件gg boy Y10 wool cardigan 就岩身 但好貼身 唔可以著厚衫係入面 背心 短tee 就ok

如果內着薄tee應該冇問題

大宅

mosjessica 發表於 19-6-27 14:45
收左三件仲有兩件tee 和一個camera bag就齊哂了
Givenchy kids tee質料 ...

Jessica
想問下你紅黑袖個件你買14y?
件衫係slim衫身定直直地?
Thx =]

男爵府

2019新春慶豚圓

Hysgap 發表於 19-8-14 14:11
Jessica
想問下你紅黑袖個件你買14y?
件衫係slim衫身定直直地?

Hi jm,紅黑袖嗰件是14y,件衫是直身的都有鬆動

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

tarejackie 發表於 19-8-14 12:36

Rv 側扣
等分享
Hello...

大宅

mosjessica 發表於 19-8-14 14:32
Hi jm,紅黑袖嗰件是14y,件衫是直身的都有鬆動

Thx jessica

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-8-14 14:35
Rv 側扣
等分享

又收貨
Balmain kids 白金tee 14y 好靚,不過對我有D大件,我諗12y會啱身啲
Givenchy kids 白色 sweatshirt 12y 非常啱身,$656超級靚價好happy
Balenciaga kids 白色sweatshirt 10y 亦好fit,呢件有別一般衞衣,是跌膊濶袖短身型格款,非常喜歡

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019勳章

mosjessica 發表於 19-8-14 17:03

又收貨

好抵啊,都係FF?

男爵府

2019新春慶豚圓

jasonmama888 發表於 19-8-14 18:27
好抵啊,都係FF?

係呀 Jasonmama

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

mosjessica 發表於 19-8-14 17:03

又收貨

jessica Balmain kids 白金tee 可能改短少少已經好ok
全部妳都著得靚呀
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-8-14 21:52
jessica Balmain kids 白金tee 可能改短少少已經好ok
全部妳都著得靚呀
...

Thanks Kamanma
原來我睇番之前呢件Balmain kids tee都係12y,所以我已入了12y 白金tee
白金真係巧靚喔

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
tarejackie 發表於 19-8-14 12:36

係咪有網球拍個件?

男爵府

2019勳章

kamanma 發表於 19-8-13 13:13
weekend 西人例牌乜都唔做
可能tmr 會收到

比你地毒左 我都平平地買左件

水晶宮

BabyMiMi 發表於 19-8-15 15:33

比你地毒左 我都平平地買左件

中毒最開心
入左邊款?
Hello...

洋房

咁多位靚靚大家好呀, 我無意發現呢個POST, 追左2日POST ^^
多謝你地既開心SHARE!! 實在太燒啦!!:
睇你地買得咁開心我都準備落單!
想請教下..如果我得152CM, 41KG到, 買GG, Givenchy, chloe..etc 係咪Yr 10都可以了?
many thanks!

侯爵府

收貨啦 實物隻色真係好靚 襯淡金線
但真心呢件堅細,細過gg 10y衛衣 冷衫,細過givenchy girl 12!

子爵府

yanyanli1234 發表於 19-8-15 17:19
收貨啦 實物隻色真係好靚 襯淡金線
但真心呢件堅細,細過gg 10y衛衣 冷衫,細過givenchy girl 12 ...

個color 好靚

yanyanli1234    發表於 3 天前

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊