潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

kamanma 發表於 18-8-5 16:32
妳個belt bag 好好襯
belt bag, t-shirt, sneaker 加上靚身材...正:iloveit ...

任何brands都係買classic最穩陣... 就算十年後拎番出嚟一樣唔會out...

kamanma    發表於 18-8-5 19:13

大宅

kamanma 發表於 18-8-5 16:25
coolcool $1900 抵入喎⋯⋯這件好靚架值得入

唔得啊... 我預見到會太貼身... 我怕突咗個belly出嚟...
都係睇下over-size款穩陣啦...

子爵府

littlecoolcool 發表於 18-8-5 16:50
jm... 你身材太好... 著埋件tee更顯得好fit...
而且個belt bag同件boy style ...

Thanks coolcool
其實我好懶dress up,經常牛仔look 就出街了

大宅

bigcattong 發表於 18-8-5 16:00
妳同kamanma 都係vvvip 我見到係$2571

邊係vip啊... 應該係因為我ship AU便d...
因為我見GG 澳洲 online shop... 呢件勁便... 兌番HKD $1,4xx咋... 不過Y12同Y10都out of stock...

大宅

mosjessica 發表於 18-8-5 16:56
其實我好懶dress up,經常牛仔look 就出街了 ...

羨慕c我啊... 身材好著咩都靚...

子爵府

littlecoolcool 發表於 18-8-5 16:58
羨慕c我啊... 身材好著咩都靚...

Coolcool 妳都好fit

子爵府

2018母親節勳章

littlecoolcool 發表於 18-8-5 16:57
邊係vip啊... 應該係因為我ship AU便d...
因為我見GG 澳洲 online shop... 呢件勁便... 兌番HKD $1,4xx咋. ...

咁妳可以多留意這store, 入多些

大宅

bigcattong 發表於 18-8-5 17:27
咁妳可以多留意這store, 入多些

跟住呢班靚太已經買到唔敢睇張credit card statement...

珍珠宮

kamanma 發表於 18-8-4 10:41
最後件Grey ribbon bow girl 12 比 adult 平左 5k+

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

littlecoolcool 發表於 18-8-5 16:53
唔得啊... 我預見到會太貼身... 我怕突咗個belly出嚟...
都係睇下over-size款穩 ...

childrensalon & childsplay same same ship hk + 30% surcharges
coolcool,ship Aus 有靚價啱曬妳啦
Hello...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-5 17:15
Coolcool 妳都好fit

基本上M記著girl 14 嘅jm 都唔會肥得咩出來
Hello...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-5 16:56
其實我好懶dress up,經常牛仔look 就出街了 ...

Casual chic
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-5 18:54
基本上M記著girl 14 嘅jm 都唔會肥得咩出來

對對

大宅

kamanma 發表於 18-8-4 20:43

Farfetch 仲有一條 gogogo

有沒有實物睇? 好抵

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

水晶宮

beamsxmia 發表於 18-8-5 23:36
有沒有實物睇? 好抵

我都覺得抵用

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:11
Hello...

子爵府

2018母親節勳章

kamanma 發表於 18-8-4 11:15
好抵用
Composition:wool 70% silk 30%
size: 90cm x 90cm

我想order 不过要$1900

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 15:14
jessica 就快收到grey bow 妳可以等佢分享 action pic 參考下

GG grey bow 收貨了

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:11

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-6 22:09
GG grey bow 收貨了

jessica, 妳幾多磅呀?望落好大件好鬆身下喎
C la 點算(姐姐)都話我知好大件....
係咪大件過Moncler girl14 好多呀?
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-6 22:15
jessica, 妳幾多磅呀?望落好大件好鬆身下喎
C la 點算(姐姐)都話我知好大件....
係咪大件 ...

係呀,大件過m記girl14,我96磅,其實都幾鬆......

首頁

尾頁

跳至