潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章

kamanma 發表於 19-1-21 19:15

試左,真係吊呀仲好吊tim r...雖然好鐘意但真係太 ...

Me too,returned today,吊袖+hip位just拉到拉鍊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

nama 發表於 19-1-21 19:25
Me too,returned today,吊袖+hip位just拉到拉鍊

我除左吊袖,其它位超級啱身...好喜歡所以我更加失落

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Cheuk2012    發表於 19-1-21 22:22
Hello...

大宅

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 19:31
我除左吊袖,其它位超級啱身...好喜歡所以我更加失落

係啊... 呢件真係靚... 我都有少少吊袖... 所以我先諗你有可能好吊...

不過如果Y14衫身又太大啦...

我算靚價入... 所以少少吊袖我都ok...

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 19:19
jessica 件Fendi 妳有無入呀?
顏色非常非常靚妳一定鐘意
不過我吊袖要退貨,好鬼失落: ...

我就係想等妳的action pic
Pink好鬼靚,我冇妳咁高可能手袖啱啱好,入件試下先

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

mosjessica 發表於 19-1-21 19:43
我就係想等妳的action pic
Pink好鬼靚,我冇妳咁高可能手袖啱啱好,入件試下先:ke ...

gogogo
這個spring pink 超級靚
我估妳少少吊....不過少少冇所謂
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

littlecoolcool 發表於 19-1-21 19:41
係啊... 呢件真係靚... 我都有少少吊袖... 所以我先諗你有可能好吊...

不過如果Y1 ...

咁會唔會我都吊袖呢
不過又真係幾靚
Coolcool 係幾靚價入呢

水晶宮

littlecoolcool 發表於 19-1-21 19:41

不過如果Y1 ...

好彩FF 有free return 唔係我就焗著要
黑色cool
pink
這件真係值得入手,布料又柔軟
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 19:45
gogogo
這個spring pink 超級靚
我估妳少少吊....不過少少冇所謂:go ...

之前Fendi kids12y都好啱身,今次呢件12y個袖又會咁短㗎

水晶宮

mosjessica 發表於 19-1-21 19:45
咁會唔會我都吊袖呢
不過又真係幾靚
Coolcool 係幾靚價入 ...

FF 有free return
不試不心C...妳快啲入啦

Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 19:48
FF 有free return
不試不心C...妳快啲入啦

咁又係,試左先

水晶宮

mosjessica 發表於 19-1-21 19:48
之前Fendi kids12y都好啱身,今次呢件12y個袖又會咁短㗎

咪係囉⋯⋯我冇諗過手袖咁短
之前嗰啲咁足碼
Hello...

大宅

2019新春慶豚圓

mosjessica 發表於 19-1-21 19:45
咁會唔會我都吊袖呢
不過又真係幾靚
Coolcool 係幾靚價入 ...

我同你一樣高... 我估最多少少吊袖... 唔太覺... 可以入件試下... pink好靚... black就型...

我$2,8xx入... 我覺得呢件料好靚... 只袖係mono design... 一定唔會out...

大宅

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 19:47
好彩FF 有free return 唔係我就焗著要
黑色cool
pink

我都覺得呢件料靚啊... 只袖又係mono design... 一定唔會out... 真係值得擁有...

好可惜個袖唔啱你...

男爵府

2019新春慶豚圓

littlecoolcool 發表於 19-1-21 19:53
我同你一樣高... 我估最多少少吊袖... 唔太覺... 可以入件試下... pink好靚... black ...

兩隻色都好靚,不過我是粉紅控所以都係㨂pink
多謝coolcool 同kamanma 毒禾

大宅

2019新春慶豚圓

mosjessica 發表於 19-1-21 19:57
多謝coolcool 同kamanma 毒禾:hahaha ...

Pink pink都勁靚... 不過我carry唔到淺色外套... 所以揀黑色...

Karman著得好靚...

水晶宮

mosjessica 發表於 19-1-21 19:57
多謝coolcool 同kamanma 毒禾:hahaha ...

等妳收貨放毒又可以再繼續毒下其她jm
Hello...

水晶宮

littlecoolcool 發表於 19-1-21 20:04
Pink pink都勁靚... 不過我carry唔到淺色外套... 所以揀黑色...

Aiya coolcool 妳話我著得靚更加幸C禾
黑色令我第一時間諗起妳襯 loewe pink mini
Hello...

男爵府

2019新春慶豚圓

littlecoolcool 發表於 19-1-21 20:04

我都覺得得Kamanma 着得好靚

大宅

2019新春慶豚圓

kamanma 發表於 19-1-21 20:07
Aiya coolcool 妳話我著得靚更加幸C禾
黑色令我第一時間諗起妳襯 loewe pink min ...

Haha... 我個mini puzzle都未剪彩... (返工用太細)

你著件pink真係好靚噶... 即刻再後生十幾年...

大宅

2019新春慶豚圓

mosjessica 發表於 19-1-21 20:11
我都覺得得Kamanma 着得好靚

Jess... 你著pink pink都會好靚...

Order咗試下先...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 572
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊