潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

Hermeskelly 發表於 18-8-4 11:20
條scarf隻色好靚

Thanks jm So happy 這個價係 made in italy
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 11:15
好抵用
Composition:wool 70% silk 30%
size: 90cm x 90cm

好抵!! 會唔會短?

水晶宮

chanpeimui 發表於 18-8-4 12:08
好抵!! 會唔會短?

我個人就ok ...因為平時用開 CC, H Scarf 都係90x 90
除非特別喜歡嘅款我先會入其它較大size
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-8-4 10:49
我唔係hk 所以未試....(姐姐)報告就話比pic 1 大件少少....話我一定啱喎
...

我記得你好fit 的
我怕你啱,我12穿唔落

所以想看下你鬆唔鬆

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 12:17
我個人就ok ...因為平時用開 CC, H Scarf 都係90x 90
除非特別喜歡嘅款我先會入其它較大size :joy ...

我未用過方型,可否教下點縛好睇?

水晶宮

:)123 發表於 18-8-4 12:36
我記得你好fit 的
我怕你啱,我12穿唔落

jm 我有尺寸妳可以參考下,
Gery ribbon bow
自由膊,胸37吋,腰38吋,由拉錬計衫長20.5吋
(姐姐報告)佢幫我度過 GG girl 12 大件過moncler
girl 14 ....佢話D件我會鬆鬆地喎⋯⋯不過Casual chic 鬆鬆地我鐘意

wcpcelia    發表於 18-8-5 19:45
Hello...

伯爵府

回覆樓主

唔知Gucci 童裝同adult size 點比
我減價買件tweed jacket xs size 就好窄,裡面要著薄衫

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 11:50
E 大家都係 from childsplay 我平左20% 喎
不過可能咁啱啫
jessica 有 ...

Action pic

Cheuk2012    發表於 18-10-10 20:09

大宅

回覆樓主

Kaman... 想問下你有無呢件呎吋??
同埋我唔記得你咩價入...

大宅

回覆樓主

睇落又好似件grey bow好睇d... 大件d...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-4 14:35
Action pic

jessica 妳身型好fit 著得好靚
我計過29/7 入
Sailor Print T-Shirt 我返到hk 已過了十四天退貨期 就算唔啱都冇得退 希望我都啱身啦
Hello...

水晶宮

littlecoolcool 發表於 18-8-4 14:43
Kaman... 想問下你有無呢件呎吋??
同埋我唔記得你咩價入...

super good price $1728
我冇尺係身邊度....不過這件我(emoji)面只可著薄T-Shirt
grey bow 照尺寸參考就一定很鬆動....可能我要當over size 著

Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-8-4 15:05
super good price $1728
我冇尺係身邊度....不過這件我(emoji)面只可著薄T-Shi ...

咁我可能會窄少少... 我都見到差唔多價...
我都係再試下捕你件grey bow啦...

水晶宮

gzilla 發表於 18-8-4 14:09
唔知Gucci 童裝同adult size 點比
我減價買件tweed jacket xs size 就好窄,裡面要著薄衫
...

我諗好難比較kids n adult size, 我有三件kids sweatshirt Zipper size 三件都唔同....有slim cutting, 有件又鬼C 咁大件鬆身款
Hello...

水晶宮

littlecoolcool 發表於 18-8-4 15:08
咁我可能會窄少少... 我都見到差唔多價...
我都係再試下捕你件grey bow啦...
...

jessica 就快收到grey bow 妳可以等佢分享 action pic 參考下
Hello...

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 14:55
jessica 妳身型好fit 著得好靚
我計過29/7 入
Sailor Print T-Shirt 我返到hk 已過了 ...
kamanma你咁fit一定啱着,放心

水晶宮

mosjessica 發表於 18-8-4 15:28
kamanma你咁fit一定啱着,放心

thanks jm
我最怕T-Shirt 夾位,膊位著得唔靚啫
jessica 妳有沒有見到邊度有這款girl12 ar?
我好喜歡喔

Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 18-8-4 15:49
thanks jm
我最怕T-Shirt 夾位,膊位著得唔靚啫
jessica 妳有沒有見到邊度有這款girl12 ar? :ilo ...

kids sneakers 唔夠slim 本來唔多鐘意
但見到咁抵玩又有我size 為免後悔都係入左先

Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-8-4 12:17
除非特別喜歡嘅款我先會入其它較大size :joy ...

算唔算good price?

首頁

尾頁

跳至