潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

bibibaba84 發表於 18-10-13 00:39

呢件size10呀其實我好鐘意

再捕下size 12 la
Hello...

水晶宮

summer14 發表於 18-10-12 23:01

Thank you Kamanma! 打咗去DHL佢話對方無交清關表,跟住 ...

咁就好了等妳收貨分享
Hello...

大宅

請問我平時出面買鞋着38.5,如買Gucci kid sneakers 38,會否不合適?謝

水晶宮

Hirr 發表於 18-10-13 12:33
請問我平時出面買鞋着38.5,如買Gucci kid sneakers 38,會否不合適?謝

Should by true to size as GG adult sneakers

請參考:GG adult sneaker 我著37
GG kids sneaker 我著37 就要著薄襪
如果38 就可以加個full ped 著得舒服些, 因為這對sneaker 鞋底較薄著左感覺較硬...落Ped 著應該會較舒服

不如妳去試下 Gucci adult sneakers,這樣試得清楚D。

Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-10-13 12:43
Should by true to size as GG adult sneakers

請參考:GG adult sneaker 我著37

Thanks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 kamanma 的帖子

好多款都冇Y12, 雖然中左毒都只可以望梅止渴,因為Y10 girl 我著太細, boy 12就啱啱好

wcpcelia    發表於 18-10-16 09:38

水晶宮

QQLAU 發表於 18-10-13 18:08

好多款都冇Y12, 雖然中左毒都只可以望梅止渴,因為Y10 girl 我著太細, boy 12就啱啱 ...

Bow hoodie size 10....其實都好足碼⋯⋯除非jm 妳較為高
如果有free return 嘅話可以試試.
Hello...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Thanks! 我160cm. 希望啱著la.

男爵府

回覆樓主:

請問有冇jm試過farfetch order return?
我request 左,有個reference number,係咪仲等佢地email confirmation send return label 才可以?通常幾耐send confirmation ?
因為收貨冇return label同冇return invoice
thanks

thank you

水晶宮

Cathleen 發表於 18-10-16 08:30
請問有冇jm試過farfetch order return?
我request 左,有個reference number,係咪仲等佢地email confirmati ...

盒內沒有return documents?如果沒有妳要自己print.
FF 會 email Free collection booking confirmation 給妳....內有return documents links
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-10-16 10:34
盒內沒有return documents?如果沒有妳要自己print.
FF 會 email Free collection booking confirmation ...

盒冇。亦未收到FF email confirmation 至衰

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

kamanma 發表於 18-10-4 12:53
vintage logo 我非常喜歡
好啱身,我(emoji)面仲著左一件背心

呢件係size幾?thx

水晶宮

marcoli8 發表於 18-10-16 22:58
呢件係size幾?thx

size 10
Hello...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-10-4 22:13
GG vintage logo 收貨了,好啱身好靚,超like

jessica, 妳係咪有 pink vintage logo hoodie?
我想知係咪light pink?
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-10-18 19:06
jessica, 妳係咪有 pink vintage logo hoodie?
我想知係咪light pink?

Yes ,light pink ar

Cheuk2012    發表於 18-10-24 22:58

水晶宮

mosjessica 發表於 18-10-18 19:19
Yes ,light pink ar

Thanks jessica, 我敵不過粉紅跟隊入左
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-10-18 19:50
Thanks jessica, 我敵不過粉紅跟隊入左

Good pick

男爵府

kamanma 發表於 18-10-13 07:34
咁就好了等妳收貨分享

我啲貨返晒嚟喇,可惜我order 既Gucci sneaker, Carryon website picture shows 白色呢對但顏色嗰度佢set咗黑色我無留意,今日收到好失望,send email比Carryon,對方say sorry問我若果keep可以比€45我下次用。但黑色真係唔靚,我選擇退貨。想問有無jm退過?是否自己安排貨運及比錢?

Cheuk2012    發表於 18-10-24 22:58

大宅

回覆樓主

想請教一下見你地各位買呢件hoodie都係around $2100, 點解而家要$2700?係咪唔抵買呀?

水晶宮

SeeYouGals 發表於 18-10-18 22:41
想請教一下見你地各位買呢件hoodie都係around $2100, 點解而家要$2700?係咪唔抵買呀?

...

FF 不同的boutique partners 供貨,就算是同款商品,不同供貨商就有機會不同價錢
Hello...

首頁

尾頁

跳至