自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 abe 於 09-4-4 16:48 發表
富X海鮮酒家 -藍田 匯景廣場4樓

昨日晚上去佐呢間黑店,勁嬲,服務態度差不特止,仲呃錢,埋單見到張單西蘭花帶子竟然$168,真的聞所未聞,咁咪叫侍應問下有無打錯價錢啦,佢死都話係$168,我就話唔會咁貴的,大多數洒樓收費 ...

唔好話酒樓吖, 宜家大酒店都係咁, 都唔知有心定無意, 早幾日去港島香xx拉食buffet, 用hsbc有discount, 但埋單時張單就有show 有discount (唔記得8折 定85折), 但credit card張單就收原價 !!!!!!:;pppp: :;pppp: 一向好少check 單, 但家人食buffet一早知discount 左咩價錢, 5星級酒店就咁"唔小心" 更何況呢d酒樓 !!!

大宅

西蘭花炒帶子→駛吾駛$168 (超貴)
我都去過你指果間酒樓,服務真係一般,可能請哂全部大陸人,唉....睇開d啦

大宅

我今日去飲茶都特登搭車去kwun tong,發誓以後唔會再去呢間酒樓!!

原帖由 babypooh26 於 09-4-5 06:58 發表
西蘭花炒帶子→駛吾駛$168 (超貴)
我都去過你指果間酒樓,服務真係一般,可能請哂全部大陸人,唉....睇開d啦
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

係唔係叫x匯酒樓? 我未去過,但經過見佢果格局都知唔方好,行遠d去美心好過,起碼唔會亂咁呃人

大宅

畀面勳章

伯爵府

我都去過呢間酒樓幾次...服務態度真係麻麻地...
有次我地一班人去食晚飯有一碟唔知咩鮑魚雞煲,我地一人一舊咁夾左差唔多半煲,但發現入便係生既,即仲有血水出,唯有同佢地理論啦,佢地仲要同我地講無可能唔熟,之後就求其拎返煲野入去番熱就比返我地...換都唔換過比我地...我地話當取消都唔得...
我心諗,咁仲有半碟咁點呀?咁食左無理由放返落去架嘛,咪蝕左比佢地...
不過廢事搞大件事唯有算數...

大宅

係呀!!!

原帖由 CBBCBB 於 09-4-5 21:38 發表
係唔係叫x匯酒樓? 我未去過,但經過見佢果格局都知唔方好,行遠d去美心好過,起碼唔會亂咁呃人
真實和謊言一起到河邊洗澡 ,先上岸的謊言偷偷穿上真實的衣服不肯歸還 ,固執的真實死也不肯穿上謊言的衣服,只好一絲不掛光溜溜地走回家,從此人們眼中只有穿著真實外衣的謊言, 卻怎麼也無法接受赤裸裸的真實.

複式洋房

168食西蘭花帶子 把刀好利喎

男爵府

幫你PUSH下先...

子爵府

好媽媽勳章

有無攪錯呀,

大宅

我支持你
原帖由 abe 於 09-4-5 14:58 發表
我今日去飲茶都特登搭車去kwun tong,發誓以後唔會再去呢間酒樓!!

大宅

thanks

子爵府

我都去過, 呢間野唔好食不特止, 啲價錢又唔係平, 態度差. 如果我係樓主, 我一定叫佢地第一時間攞晒啲餐牌出來, 睇下係咪本本都係$168

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Ros 於 09-4-4 17:27 發表
我都住藍田,呢間酒樓好垃圾,e d地方西蘭花帶子駛乜$168,勉強$88都算,我係你就call 警察。

講真藍田d酒樓無間好,就算美心一樣很差,我飲茶食飯大多不在藍田,聽講稻香將在德田邨開業。 ...

唔明點解藍田咁大都冇間好酒樓 ??
美心 - 獨市, 超級貴, 星期六,日仲要每個點心加$1.-,服務又唔好, 等位又等鬼咁耐, 因為酒樓入面另外有條熟客龍. $8.-一位茶, d茶唔香不特止, 仲要沖兩三次水就冇味.

富匯 - 服務非常之差, 又貴, d 職員成日同d客嘈交.

大宅

我以後都唔會在藍田食飯or飲茶,too bad!!
原帖由 rolandbb 於 09-4-7 14:20 發表

唔明點解藍田咁大都冇間好酒樓 ??
美心 - 獨市, 超級貴, 星期六,日仲要每個點心加$1.-,服務又唔好, 等位又等鬼咁耐, 因為酒樓入面另外有條熟客龍. $8.-一位茶, d茶唔香不特止, 仲要沖兩三次水就冇味.

富匯 - 服務 ...

侯爵府

:-D :-D :-D :-D

首頁

尾頁

跳至