論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

銘銘媽 發表於 18-8-11 18:41
得14日咁少
請過新既又麻煩,留佢喺度又要簽兩年。
話好差又唔係,但 ...

照顧老人家嘅大多係咁,有冇對老人家冇禮貌?煮3餐都ok?

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

joanie731 發表於 18-8-12 12:06
照顧老人家嘅大多係咁,有冇對老人家冇禮貌?煮3餐都ok?

咁又唔係無禮貌,煮野就真係麻麻。

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 18-8-11 18:57
好難取捨, 有無3隻手? 借錢? 如無, 留啦。 因新又唔知點。

我都明白既,要老人家再適應新既都要時間。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

銘銘媽 發表於 18-8-12 16:00
我都明白既,要老人家再適應新既都要時間。

若唔偷, 借錢, 有無拜神? 因拜神, 乜都唔理架。

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 18-8-12 16:45
若唔偷, 借錢, 有無拜神? 因拜神, 乜都唔理架。

我又無見佢拜喎!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

銘銘媽 發表於 18-8-12 17:11
我又無見佢拜喎!

同佢講, 如想繼續做, 要改吓, 因你度幾好。 若揾過份, 未必有咁好的boss.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

lily-of-valley 發表於 18-8-12 17:32
同佢講, 如想繼續做, 要改吓, 因你度幾好。 若揾過份, 未必有咁好的boss.
...

嗯嗯

首頁

尾頁

跳至