懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

今次第二胎,上次順產經驗好安樂,王偉明醫生全程照顧我及BB,由產前檢查,無創DNA到生產,王醫生完全安排妥當,不需要會陰剪,只是在最後階段有些感覺,好像睡一覺,非常感謝。
今次再到王醫生診所,他診所裝修後有點像畫廊,有數幅的畫。
我希望多看美好的事物,如漂亮的畫,俊俏的醫生,可愛的䕶士,那麼這個BB也可感染到這些氣質,出來也cuted(emoji)(emoji)

別墅

回覆 ??qqq 的帖子

恭喜呀, 係咪麥當奴大廈果個王偉明呀? 我結構都係搵佢架, 如果搵佢接生, 係咩價錢呀?

洋房

回覆 企鵝仔小P 的帖子

普通順產35000,開刀3000,我覺得佢手勢好,又負責,我姊妹閨蜜都全部搵佢,真係幾好架

洋房

我都有睇聖保祿,但全部都吾係母胎醫學醫生,有d擔心,所以B超同接生都搵番王偉明醫生,放心好多

伯爵府

??qqq 發表於 18-8-9 16:27
今次第二胎,上次順產經驗好安樂,王偉明醫生全程照顧我及BB,由產前檢查,無創DNA到生產,王醫生完全安排 ...

恭喜恭喜,價錢點樣

大宅

請問王醫生有冇喺法國醫院掛牌?

已刪除用户

伯爵府

??qqq 發表於 18-8-9 16:27
今次第二胎,上次順產經驗好安樂,王偉明醫生全程照顧我及BB,由產前檢查,無創DNA到生產,王醫生完全安排 ...

恭喜恭喜!價錢點樣

複式洋房

??qqq 發表於 18-9-18 12:05
回覆 企鵝仔小P 的帖子

普通順產35000,開刀3000,我覺得佢手勢好,又負責,我姊妹閨蜜都全部搵佢,真係幾 ...
請教下$35000係咪淨係醫生費&巡房費?或者仲包括啲咩架?

已刪除用户

禁止訪問

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至