夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

kennis0819 發表於 19-2-27 17:35
我做完6次冇再join,因為做機個時會令你feel到個肌肉,之後可以自己練到,個感覺係有能量/引力係到係咁吸 ...

如果係既話6次就斷尾都幾work, 又唔痛,你做完之後同老公性生活有冇正常返d 呀?

大宅

kennis0819 發表於 18-8-9 22:49
產前的性生活已經少,講真個時都有性需要,但 c6 就話唔想,好啦諗住生完可以正常番,不過都係冇改善,長時間照 ...

或者你可以 Cheap cheap 地買個收陰啞鈴試一下,看看能否改善。因為生完 BB 的變化,因人而異,如果你老公有覺得感覺不同的話,亦有機會與此原因有關。

此於,地方上,唔介意亦經濟容許的話,出去搵間酒店會可以盡情好多,甚至定時兩公婆自私一點出去玩一兩天 short trip,我相信都可以夫妻關係有幫助的。在香港住的空間咁細,你的問題相信随街的夫婦亦面對中。反正,睇餸食飯吧 =)

大宅

kennis0819 發表於 19-2-27 23:41
睇下自己點保養,醫生話如果再生baby就會有影響,而家keep到,雖然老公冇講d咩,但係feel到係唔同左
...
你做左幾多錢total 6次,次數係個個人都一樣?

大宅

回覆 daisydaiswong 的帖子

我Join左一個療程,好番冇再去了,2萬幾6次,不過醫生有話好似練肌肉甘幾時都可以練

子爵府

kennis0819 發表於 18-9-17 17:35
我年紀唔大,c6都係大我少少30幾歲,所以未接受到性生活不協調,總覺得差咁樣野,做 ...

妳老公是否入過去產房, 睇住妳生BB 架? 即係睇住個BB 頭出來個種? 因為如果有睇, 都有機會令他對妳失去興趣的.

大宅

PTMCYS 發表於 19-3-19 08:27
妳老公是否入過去產房, 睇住妳生BB 架? 即係睇住個BB 頭出來個種? 因為如果有睇, 都有機會令他對妳失去興 ...

冇呀,其實之前我都留意到做個時有空氣噴出,好似放屁咁,算係鬆弛警號,坐完個幸福椅之後明顯係冇左呢個情況

大宅

pkbkek 發表於 19-3-5 15:00
或者你可以 Cheap cheap 地買個收陰啞鈴試一下,看看能否改善。因為生完 BB 的變化,因人而異,如果你老公 ...

你講得岩,其實我知呢d問題唔係得我一個遇到,性福真係未必人人都咁如意,不過我覺得個療程有用嘅

大宅

kennis0819 發表於 19-3-22 06:39
你講得岩,其實我知呢d問題唔係得我一個遇到,性福真係未必人人都咁如意,不過我覺得個療程有用嘅
...

即係而家咩情況?

大宅

spellcheck 發表於 19-3-22 08:37
即係而家咩情況?

Keep到緊緻番,因為冇再聽到放空氣嘅聲,因為做完部機你會feel到個肌肉位係邊,自己都可以每日練下,如果懶唔想就再去做機,我覺得明顯緊左

複式洋房

kennis0819 發表於 18-8-9 22:49
產前的性生活已經少,講真個時都有性需要,但 c6 就話唔想,好啦諗住生完可以正常番,不過都係冇改善,長時間照 ...

我產前性生活係零,生完BB兩個幾月 ,試過一次,但唔成功 因為我好痛,個傷口有肉芽!從此之後c6就冇再提出過,有時我都想行埋,佢話你唔得㗎喇!依家你係石女。

大宅

Sinmasinma 發表於 19-3-23 22:55
我產前性生活係零,生完BB兩個幾月 ,試過一次,但唔成功 因為我好痛,個傷口有肉芽!從此之後c6就冇再提 ...
你指產後嗎?有冇睇醫生,你呢個情況我朋友都有類似,佢生左BB 半年之後宜家行埋都會痛,但佢去做檢查又話冇事
我宜家做呢個療程係幫尿滲/鬆馳,你個情況要問番醫生,我當時都係問左醫生問清楚哂先做,個診所有醫生註場

洋房

沒想到尼方面都可以做手術呢.... 其實我自己都有尼方面的煩惱....總是confuse 係咪自己吸引力唔夠.....但係聽SIS講過過程又有d驚.... 同埋到時係唔係全部都係女醫生黎嫁?..

男爵府

回覆 venf 的帖子

咩有唔好性事既男人既咩???

大宅

YYYung2 發表於 19-4-19 10:44
沒想到尼方面都可以做手術呢.... 其實我自己都有尼方面的煩惱....總是confuse 係咪自己吸引力唔夠.....但係 ...

呢個唔係手街,舊時真係得手術可以處理,但近年好多儀器做到治療,我見有人講唔係女醫生仲要做塞個種儀器,幸福椅係坐係到,當時我做嘅時間,同醫生會面過一次做咨詢

大宅

cocokan2004 發表於 19-4-20 22:51
回覆 venf 的帖子

我經歷過我明,我覺得呢種情況唔罕見,好現實,緊緻完係有改善到個關係

大宅

cocokan2004 發表於 19-4-20 22:51
回覆 venf 的帖子

梗係有啦, 唔多, 不過身邊總有一兩個咁囉

男爵府

點解俾我感覺好似呢種性生活不協調係樓主覺得係自己問題?

講真,係人都知順產後陰道會有改變,無咁緊,男人應該會明白呢點,要體諒理解老婆而唔係"覺得怪怪地"...如果佢真係想大家回到生BB之前既性愛享受,應該係佢要多為老婆設想,例如多d前戲令妳更有狀態下造愛,但而家反而倒轉要老婆去收陰去就佢,會唔會真係"怪怪地"?

男爵府

回覆 Heman2001 的帖子

請大家注意: babykingdom 好多打手. 如果牽涉到/提到有什麼"COURSE"係好野. 大家要三思.
耍注意 "民房", 複式洋房. 有D人在BK 日子甚短但又會有意無意話邊D野十分好.

BTW, 緊唔緊係 DEPENDS ON 女人既興奮狀態. 如有問題, 可以問下婦科醫生.唔好隨便洗錢.

近來市面上已有美容公司推出左收陰機. 如果大把錢唔怕玩完一D用都無就可以去試下.

男爵府

cocokan2004 發表於 19-4-26 21:32
回覆 Heman2001 的帖子

請大家注意: babykingdom 好多打手. 如果牽涉到/提到有什麼"COURSE"係好野. 大 ...

個人覺得無需要做什麽收陰之類去滿足老公,反而應該係男人去體諒老婆身體既轉變,因為佢為地為生BB犧牲好多野

大宅

Heman2001 發表於 19-4-26 21:55
個人覺得無需要做什麽收陰之類去滿足老公,反而應該係男人去體諒老婆身體既轉變,因為佢為地為生BB犧牲好 ...
其實C6佢冇正面講過有問題,但佢句怪怪地的確係令到我有唔開心,我自己都想改變個關係,唔想咁就一世

首頁

尾頁

跳至