美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個d 明星推介好假架
收人地一萬幾千拍條片

我有朋友自己搞個brand
塊mask $0.5 成本
而家做下做下,sasa waston 各大小鋪頭都有得買
仲要放係門口當眼處
佢突然發左lu

要買就買大品牌算...一定唔會幫襯明星推介
不名來歴既貨品

禁止訪問

洋房

之前有一隻 稱聲日本水光針 結果係大陸做 個個用完都係爛面、我自己都中招。特別水貨果d 話係韓國牌子 但去到韓國都沒得買 但又有明星推 講到好勁 真係唔知d貨點黎

大宅

manwingtao 發表於 18-10-21 18:55
回覆 Mahahafree 的帖子

我剛剛先開baby kingdom睇到你的信息, 七月頭敷完最後 mask 一直都未有party 所 ...

你而家個臉點?我好左一排又衰番,所以我都唔確定係咪關個mask 事。。。

大宅

cinda72. 發表於 18-10-22 01:17
我直頭唔敢用韓牌msak
越來越大浸淘寶feel

其實最近有隻magic reborn都好hit,又係一fu效果好好。。。
我都有d驚。。。唉!!

大宅

越來越大浸淘寶feel

話係瑞士野。。。。

男爵府

manwingtao 發表於 18-8-10 23:39
我都買左5盒 用左半年 ....我好想與愛靚ge姊妹分享親身恐怖經歷,本身有玫瑰座痤瘡間唔中都會出粒粒,用奇 ...

好明顯係打手

子爵府

我都有用 但又唔覺咁樣

大宅

manwingtao 發表於 18-8-10 23:39
我都買左5盒 用左半年 ....我好想與愛靚ge姊妹分享親身恐怖經歷,本身有玫瑰座痤瘡間唔中都會出粒粒,用奇 ...
係咪敷得太密 ? 仲有生活習慣好緊要呀

大宅

前年做姊妹時啲姊妹介紹我用過
過個個新娘都用,姊妹一齊用咁話
買咗一盒試完第一塊都覺得效果好好
好過做完facial果陣
但我疑心重,覺得太快見效所以無再用
後來啲姊妹陸續話唔用嘅話皮膚會變差
我就開始覺得佢係水感肌果啲fd
宜家諗返,真係好彩當時當機立斷無再用落去

伯爵府

BK Milk勳章

我想說瘡我不識分,但當我出一粒粒時用娥羅納英簡直平靚正。

大宅

Chansc0107 發表於 19-1-19 00:54
前年做姊妹時啲姊妹介紹我用過
過個個新娘都用,姊妹一齊用咁話
買咗一盒試完第一塊都覺得效果好好

呢隻會唔會同M8一樣有野 點解唔抽埋呢隻驗架

珍珠宮

畀面勳章

越來越大浸淘寶feel
我係全部kr護膚化粧品都5会用。
亞洲唯一用日本,歐洲野用慣德國。但e+傾向用美國醫美牌子

大宅

sophialihk 發表於 19-1-19 11:32
呢隻會唔會同M8一樣有野 點解唔抽埋呢隻驗架

正苦好似未有正式規管
...
我們的正苦....

複式洋房

回覆樓主:

我玫瑰痤瘡,用嘢好謹慎,check清楚成份安全先會買黎用,亦唔會貪平買水貨,CS12 由佢出用到e架,每星期敷一次,到e架又冇咩問題出現過,仲幫到我改善玫瑰瘡痤,但以我所知有隻mask出到勁似CS12連logo丶包裝都99.9%似,只係名唔同,Cs12最近係 fb官網上出示返產品成份冇有害丶冇激素..等驗證證明!

大宅

ki_ch 發表於 19-3-22 02:56
我玫瑰痤瘡,用嘢好謹慎,check清楚成份安全先會買黎用,亦唔會貪平買水貨,CS12 由佢出用到e架,每星期敷 ...

找不到喔!

大宅

sophialihk 發表於 19-3-23 12:10
找不到喔!

看到了! 太好!

其實我一直有用, 但都怕好像M8的有問題而停用了一排...到現在皮膚都沒大問題

複式洋房

我最近仲買左CS12面膜同安瓶,咁都仲唔知用唔用好!都唔平架!

有另一隻面膜,包裝同成份都同CS12好似,唔知係咪跟風抄CS12,佢叫M+Miracle mask, 又係講到好神,我買左一盒黎試,用完一塊就成塊面敏感,又紅又腫又痕,搞到要睇醫生,食同搽類固醇!!!唉!!

唔知有冇人用過呢兩隻面膜都敏感呢??
我見有代理CS12既嗰間Tag concept,個老闆勁吹捧CS12,話好鍾意敷,敏感都舒緩到,搞到好想試下,但又驚再敏感!

複式洋房

LedTV 發表於 18-10-22 00:22
個d 明星推介好假架
收人地一萬幾千拍條片

嘩 想知你朋友搞既係邊隻brand??

複式洋房

回覆樓主:

幫我改善到玫瑰痤瘡除左敷 CS12 外, 同時用埋佢地抗敏孖寶,個精華早丶晚用,個面霜只早上用,夜晚開冷氣/冬天覺得佢唔夠潤,想用d有修復能力加強皮膚質素,夜晚我用Intelligent Nutrients
REVITALIZING MOISTURE
尤其玫友選擇產品最緊要補濕丶保濕為主,皮膚夠保濕,就解決到好多皮膚問題架喇!

首頁

尾頁

跳至