意見反饋
義工

湊B百科 今日: 1|主題: 3128

我b兩個月大眼神接觸

洋房

國民生產總值:66

我b兩個月大,餵奶時不會望人,有時逗他玩會鬥雞望人,喜歡扭抱,用音樂玩具引他會跟著望,有時自己笑&喊,但不會主動望人,怕是A仔。

王國熱話
bb 半歲party 贊助
推介30人Party到會
Party 到會有冇推介?

男爵府

國民生產總值:8068

yyybaby 發表於 18-8-11 22:13
我b兩個月大,餵奶時不會望人,有時逗他玩會鬥雞望人,喜歡扭抱,用音樂玩具引他會跟著望,有時自己笑&喊, ...

2個月大check唔到的

翡翠宮

國民生產總值:87495

BB防敏心得分享勳章

唔好自己嚇自己,BB依家仲細。

珍珠宮

國民生產總值:41300

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

如果你留意到有咁既現象,你可以返健康院檢查既時候問下姑娘,佢有呢個問題,睇下姑娘有冇咩建議俾你

男爵府

國民生產總值:6969

我b兩個月大,餵奶時不會望人,有時逗他玩會鬥雞望人,喜歡扭抱,用音樂玩具引他會跟著望,有時自己笑&喊, ...

有點小朋友會鬥雞望人 慢慢隨著年紀長大眼睛活動能力會變好

珍珠宮

國民生產總值:40129

我BB有呢個壞習慣,宜家未矯正到,無曬辦法,希望大點會好點喇。

洋房

國民生產總值:89

如果真係有A傾向,小嬰兒期其中一樣野係唔鐘意俾人掂,餵奶都難架,同埋唔會想扭抱。

珍珠宮

國民生產總值:40077

唔好太擔心住.keep住觀察

複式洋房

國民生產總值:150

想問A係代表咩

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.