自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主

不貴,又咁靚,放在家收藏都好吖。

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

我訂做過一條,第一次用就唔見咗,係唔係檢查會拆走嫁?
未經許可,請勿轉載

琥珀宮

omekmh 發表於 18-8-11 23:26
我以後唔會用呢種冇密碼,試過寄完之後唔見咗條行帶

行李帶點都有機會鬆脫,我都試過唔見,職員要我在一大堆之前無人認領的行李帶自己揀番條

大宅

認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主

講起行李帶,我有一條靚靚姆明行李帶,第一次帶佢旅行,比人偷左

男爵府

kurcan 發表於 18-8-12 09:55
講起行李帶,我有一條靚靚姆明行李帶,第一次帶佢旅行,比人偷左

未必偷,可能甩左,d人 亂掉行李箱, 可能滑·咗出嚟就唔理。

男爵府

回覆樓主

好靚啊!不過好容易整污糟

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-8-11 23:13
貴唔貴呀??買咗就sharp啲,同埋容易 認行李

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

20150618bb 發表於 18-8-13 14:07

不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-8-13 14:07
知唔知賣幾錢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

20150618bb 發表於 18-8-13 14:10
知唔知賣幾錢

不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

珊瑚宮

crystal媽咪 發表於 18-8-13 14:11
什麼意思

大宅

回覆樓主:

我買左條twinstar, 用一次就污穢左,都預左。
我繼續用, 無所謂,當歲月痕跡。
我另外都有用靚行李牌, 我驚跌多過比人偷, 所以所用索帶穿。

琥珀宮

行過SANRIO有得賣

子爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mmya 發表於 18-8-11 23:11
諗緊買唔買好
其實好易整污糟
污糟咗就唔靚

好靚呀

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Twin Stars
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Twin Stars
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主

我又唔會唔捨得用,我買過好幾條,淺色深色都有,一定會整污糟,但唔用又點叫行理帶

首頁

尾頁

跳至