樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇裝修好介紹?
450呎實用, 2房, 全屋, 廚房, 廁所, 簡潔!間屋成20 年冇執過, 要全整。訂做傢俬

大約要几錢, 做心理準備?
有麥要注意事項, 因間屋

民房

pigpig1971 發表於 18-8-13 04:32
請問有冇裝修好介紹?
450呎實用, 2房, 全屋, 廚房, 廁所, 簡潔!間屋成20 年冇執過, 要全整。訂做傢 ...

推薦一家裝修公司給你,如果您有需要可以加倪生微信:85259387671或者whatsapp:59387671,給你個詳細的報價。

禁止訪問

複式洋房

回覆 KittyChan_FB 的帖子

裝修前最好自己諗下有咩要求先, 再去打價間間裝修公司既報價模式會有d 出入, 留意下佢包左料, 唔同料做一樣既工程, 價錢都好大出入gar
設計唔同的話, 個價錢出入又大d 啦

裝修最好有熟人用過有保證d 好d

btw 裝修真係好煩好大工程呀

大宅

回覆 pigpig1971 的帖子

見樓上都有提到裝修平台,有人幫你跟進同師傅傾既其實會放心D

同埋你想計下價錢,可以上平台度撳下都得,見早兩星期moneySQ有講好C傅有估價機用,唔駛錢

大宅

請問有冇裝修好介紹?
450呎實用, 2房, 全屋, 廚房, 廁所, 簡潔!間屋成20 年冇執過, 要全整。訂做傢 ...

94552913 王師父,细心,盡責,手工靚,三個月内包搞掂,一定滿意

大宅

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20580684

我介紹左好多jm搵呢間裝修,佢哋跟得好好

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

請問有冇裝修好介紹?
全爆的話, 淨人工 (包清拆, 水電, 泥水) 每百呎大約8萬 (換全屋的窗會更貴)。
電制大約 5一7百1個

如非必要 (例如要做間牆櫃), 去傢俬舖做櫃做地台, 款式多, 又可以慳錢。

設計師費用大約5一10萬。

材料費就3萬至廿幾萬 , 因為有人要用全歐洲貨, 有人接受到大陸貨。

別墅

catgothien 發表於 18-9-21 00:30
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20580684

我介紹左好多jm搵呢間裝修,佢哋跟 ...

請問可以pm裝修公司比我嗎,唔該!同埋有之前幫你跟開果個人個電話嗎?

珊瑚宮

請問有冇裝修好介紹?

我分開,在bk找,裝修一個,傢私一個,磚和師傅上大陸買,窗簾和Bk ma ma上去買

別墅

catgothien 發表於 18-9-21 00:30

我介紹左好多jm搵呢間裝修,佢哋跟 ...

可以pm 我個師傅資料嗎?謝謝你

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至