嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

「第17屆國際嬰兒、兒童用品博覽」暨「第21屆全港嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」(香港會議展覽中心Hall 1)將在2009年8月7至9日舉行呀!

大宅

BK Milk勳章

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

咁快又一年lu

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

唔知怎樣報名參加爬行大賽呢?

男爵府

兒童用品博覽, d野有幾平呀?

大宅

咦, 帶阿b參加爬行大賽都好喎~~~到時9個月大~

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

妳係咪WIN咗架? 我記得好似在雜誌見到妳呀!

原帖由 joeywongmy 於 09-4-6 08:48 發表
係喎
上次去我仲大住肚
今年去我個b都8個月大u
上次去參加最靚mami選舉
今次要叫bb去參加爬行大賽

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

請問點樣參加爬行大賽呢???

原帖由 Spare 於 09-4-5 16:35 發表
「第17屆國際嬰兒、兒童用品博覽」暨「第21屆全港嬰兒慈善馬拉松爬行大賽」(香港會議展覽中心Hall 1)將在2009年8月7至9日舉行呀!

大宅

熙熙媽,不如一齊參加比賽,到時穎穎就可以見到熙緊啦!!!

原帖由 cherry小石川 於 09-4-5 23:01 發表
咁快又一年lu

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔知今次參展商多唔多呢?因為上次二月那個唔係好多參展商, 但聞說上年八月那個就大型好多啦!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

上次二月o個個係好唔得, 我一早d targets 全部都無。上年八月o個個係非常之ok! 我有好多收獲!

至於爬行大賽d詳情就唔係好知啦!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

我嗰時一睇到, 就應出妳係一個我好似識嘅bk媽咪, 原來
我真係冇記錯!

原帖由 joeywongmy 於 09-4-6 18:52 發表

我無羸到架
不過宦有上過雜誌影相
你好厲害 咁都記得

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

大宅

想問下係咪walk-in 去買入場卷得架啦?
駛唔駛買飛先架?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

好想去but太多人好迫囉
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

別墅

原帖由 ~小彤~ 於 09-4-7 16:38 發表
想問下係咪walk-in 去買入場卷得架啦?
駛唔駛買飛先架?

唔洗架, 去到先買都得~ 去年我都去左啊~ 勁多人囉!!!!
haha 不過都買左好多野~~ 去年我係大住肚~今年都係帶個b去了~

大宅

thx~我今年都想湊埋個囡去, 係咪好多野都好平架?

原帖由 平果糖 於 09-4-7 17:09 發表

唔洗架, 去到先買都得~ 去年我都去左啊~ 勁多人囉!!!!
haha 不過都買左好多野~~ 去年我係大住肚~今年都係帶個b去了~

首頁

尾頁

跳至