夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wlovebb 發表於 19-5-6 16:27
發生件事已接近一年,拖拖拉拉糾纏左咁耐,由最初網戀,到約左見面,直至最後發現已上埋床,到今日我仲一步 ...

……

洋房

wlovebb 發表於 18-8-15 23:06
打機識,佢話係大陸,但有wechat語音係女人,比我check到電話訊息,之後好醒玩食雞2人組隊,2人可以一路玩 ...
我都比呢隻衰game搞到好煩呢

大宅

BK Milk勳章

發生件事已接近一年,拖拖拉拉糾纏左咁耐,由最初網戀,到約左見面,直至最後發現已上埋床,到今日我仲一步 ...

佢一開始時delete哂d 對話已經有問題, 講到淨係神交, 駛咩怕俾人睇傾咩?
依家睇黎佢已經個心同個人都飛o左出去, 佢唔想失去兩個女, 你就帶埋兩個女走啦!

男爵府

陪月勳章

我想問係邊一隻game? 我老公又係日日打機打好長時間.

男爵府

跟本你老公對你連基本尊重都無左。
明目張膽溝女, 上床, 同你講只當你"老伴"。實際上佢就是要係出面玩女, 但屋企點都要有個女人 (工人) 持家, 幫佢養大啲仔女 (因仔女無人湊, 佢何來時間出去玩女! ), 幫佢做好家務, 煮飯給他食。糾纏一年, 上埋床了, 你還有尊嚴嗎? 呢個男人還有資格做人老豆嗎?
你真係可以一路忍落去, 養大埋啲仔女, 到佢老左玩夠了, 就回來享受成果? 老左帶住一身病回來要仔女孝順佢?
跟本佢當頭家係酒店! 佢出左錢, 要人打理, 果個工人就係你。佢番來住架咋。
跟本呢個男人自私到極點, 你有老公同無老公有分別嗎? 為何你仲唔同佢離婚?

男爵府

回覆 wlovebb 的帖子

你家的經濟狀況如何,要依賴c6嗎?你c6被你發現後有甚麼反應?有羞愧嗎?還是惡人先告狀兇返你轉頭?

男爵府

畀面勳章

冇言。。。。。即係你已接受 佢有佢享受

大宅

咩game

子爵府

wlovebb 發表於 18-8-15 15:35
結婚十幾年,老公一直很愛自己,從沒女性朋友,自從玩手游上癮後,發現同女game友綿綿情話, 開始對仔女同我 ...

怪不得見咁多四,五十歲男人出住差都打,前天同机見两个。。。

大宅

回覆樓主:

事到如今
我唔會同佢離婚,我會諗下點樣掌管呢頭家
如果我有晒所有子女照顧 錢 居住等各樣安排後,睇下條佬同個女斬纜未,如果仲有關係嘅,就踢佢走。

網戀呢啲邊有真感情 , 衰左就會死返黎 。

大宅

wlovebb 發表於 18-9-22 23:36
佢話因為2個女,所以唔會離婚 ,而且視大家為老伴

咁自私嘅男人

大宅

又話唔需要戀愛,真系明目張膽,咩人來㗎,你仲忍佢,你皮氣真好。

首頁

尾頁

跳至