自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

choc_choc 發表於 18-8-16 12:33
影得拋胸寫真個賣點咪就係唔知醜囉(做咗亞媽㗎喇吓),長腳蟹生b前夠賣性感啦,生完仔咪密實返,唔好話單親 ...

長腳蟹有老公support, 如果有得揀,人地未必影寫真。

要養家賺快$, 本身有條件,又唔喺做G或淫褻裸照,唔喺坦蕩蕩撻個胸出來,人地有着內衣褲無露點,有乜唔妥呢?有違什麼道德?

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

回覆樓主

個男個底咁花都肯幫佢生仔,個女人為ID吓話

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

離開左個衰人

對自己同個女,都一定係好事

珍珠宮

垃圾桶系用黎裝垃圾既.
大6系回收垃圾既好地方
亞 Yu 一d 都唔慘, 離開左件垃圾, 垃圾又比人回收左

mint2014    發表於 18-8-17 13:19

琥珀宮

侯爵府

choc_choc 發表於 18-8-16 08:55
阿Yu真正堅強潔身自愛好媽媽,個人又正面,唔係嗰啲成日話單親養女好可憐,要影咸書寫真為生計嗰啲咁cheap. ...

講得好

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

阿yu執番身彩,重新生活,唔民洗同個賤男一齊

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

hs3290 發表於 18-8-16 12:03
話佢老婆係佢fans嚟。。可以幫偶像生仔。。幾多人恨都恨唔到
...

佢講得出話係佢粉絲都真係幾好笑.....乜佢重算係歌手咩? 邊度表演? 國內?
Childhood is journey, not a race.

禁止訪問

公爵府

+4熱血勳章

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢無啦啦又出黎獻世

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ching070707 發表於 18-8-16 08:02
阿yu 唔可憐,有兩個女陪伴佢
你睇家燕姐一拖三 ,三個仔女都咁錫佢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlemelody 發表於 18-8-16 13:20

長腳蟹有老公support, 如果有得揀,人地未必影寫真。

同意

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chuballball 發表於 18-8-16 16:55
佢無啦啦又出黎獻世

應該因為佢要出返黎搵食先做場大龍鳳
執仔之手 與仔偕老

子爵府

超級特務 發表於 18-8-16 09:09
垃圾都咁多人爭,真係莫名其妙。

爭佢張身份證啫,攞証就伸佢去大西洋啦

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

阿Yu 甩難,件垃圾有人接收不知幾happy 佢有兩個女陪住 不知幾幸福,又大把人錫佢同撐佢,冇男人唔洗死,女人一樣可以handle 所有嘢條賤人沉咗小小就搵d嘢嚟做新聞叫佢慳d拉他早君體也相同,個陸妻遲早搵頂綠帽佢戴,放心拉!

子爵府

叉燒媽 發表於 18-8-16 18:07
應該因為佢要出返黎搵食先做場大龍鳳

佢d戲屎到唔識形容,對白又娘⋯佢真係好慘,咁大個人衰極都未知衰。
阿yu電話入面語氣先係叫「正常人」,感覺到佢已經實實在在有新生活了,她一定比他過得好!

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

超級特務 發表於 18-8-16 09:09
垃圾都咁多人爭,真係莫名其妙。

係咯

男爵府

回覆樓主:

咁多人_吾見佢_
叫佢收_喇,吾好再搞人地3母女啦!
一見到佢個樣就反胃

首頁

尾頁

跳至