興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

本人當爸爸之後,因為女兒對氣球造型的公仔很有興趣.
所以開始研究扭氣球,請問各位有跟我相似的情況嗎?或本身想學下玩下,我們可以一起討論下的.

請問有志同道合的朋友仔嗎?

象牙宮

有。不過一听到那种声.... 有D。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

哈哈! 當初我也很難接受那聲音,但看見己小朋友很欣賞自己的作品,那開心的表情.那種滿足感使我繼續鑽研下去.

大宅

回覆樓主

我都有諗過學,但一諗到爆波個下就驚驚

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

可以買書或者圖書館借嚟學.好簡單
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

睇Youtube有片,有得學

複式洋房

回覆 jjlai 的帖子

係呀,我當初都係睇Youtube片學,當初扭到一模一樣的氣球都好有成功感.
但有時出街看到更特別的氣球造型,原來是要去研究和跟一些大師學下嘢,咁先做得到.

唔知有冇朋友同我一樣,都想找幾個志同道合的朋友,在這方面的興趣一齊發展下呢?

首頁

尾頁

跳至