想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

琴晚返到屋企驗CB CHECK到有實哈哈笑啊!!!!! 但奇怪紅D唔算深色

今早CHECK紅D雖然比之前深色,但都無話深色過對照線........?!?!

咁我到底應該DODO交功課嗎?還是再等紅D深色d先呢?

水晶宮

今晚do,因為一轉淺,會好快.

男爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 10:37
琴晚返到屋企驗CB CHECK到有實哈哈笑啊!!!!! 但奇怪紅D唔算深色

今早CHECK紅D雖然比之前深色, ...

可以DO啦~呢幾日記得隔日DO, 命中率大好多~

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 10:40
今晚do,因為一轉淺,會好快.

我唔係好明啊~ 會好快什麼???
一轉淺DODO就無用了 對嗎?

別墅

mandybbcc 發表於 18-8-17 11:08
可以DO啦~呢幾日記得隔日DO, 命中率大好多~

其實我....有殺錯無放過琴晚有DODO交功課!咁我今晚都要再DODO嗎?還是聽日先?會否聽日先做會miss咗排卵期架?

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 11:23
我唔係好明啊~ 會好快什麼???
一轉淺DODO就無用了 對嗎?

我前兩個月,就係日日做, 醫生話唔得,
要隔日,

你的深粗可能會聽日深粗先表示未來會排,
咁其實你今晚都未排,
我係你會聽晚do,

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 11:31
我前兩個月,就係日日做, 醫生話唔得,
要隔日,

我宜家有keep住check紅D啊....
剛剛驗完又比今早深色一點了
但。。。我琴晚先DODO完,如果今晚深粗即係都唔可以交功課嗎?

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 11:50
我宜家有keep住check紅D啊....
剛剛驗完又比今早深色一點了
但。。。我琴晚先DODO完,如果今晚深粗即係都 ...

可以架,
你老公,體力ok,就do 啦.

我老公太大壓力,工作又辛苦,
前兩個月,連do 3日,
醫生話, 做得咁密,佢d 精都唔靚都受孕唔到,

咁我老公唔同你老公..
可能你老公,餐餐掂.

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 11:57
可以架,
你老公,體力ok,就do 啦.

唉....令到心情都好複雜添:(
我老公都係工作好大壓力, 琴晚dodo都feel到佢係好攰, 我諗如果今晚要佢dodo肯定無可能的~
啱啱11點幾用紅D check排卵, 好似同對照線一樣咁深色了。。。。
咁其實我地琴晚交功課是否無用的呢?!?!

別墅

啱啱驗了好似好深色啦~
不過琴晚出現實笑時已經dodo了。。。

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 12:01
唉....令到心情都好複雜添:(
我老公都係工作好大壓力, 琴晚dodo都feel到佢係好攰, 我諗如果今晚要佢dodo肯 ...

你琴晚do左,如果佢d 精有力,可以留兩3日,
所以今晚唔dO 應該都唔怕.

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 12:14
啱啱驗了好似好深色啦~
不過琴晚出現實笑時已經dodo了。。。

我上個月都好似你咁,
以為最深,點知第2日仲深...

咁你大可能下午已轉淺..

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 12:19
你琴晚do左,如果佢d 精有力,可以留兩3日,
所以今晚唔dO 應該都唔怕.

謝謝你的解答多謝你啊!
因為我真係唔係太識呢d.....

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 12:45
謝謝你的解答多謝你啊!
因為我真係唔係太識呢d.....

但如果佢棍棍有力,唔該今晚都

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 12:20
我上個月都好似你咁,
以為最深,點知第2日仲深...

我太緊張 一見到實笑就dodo
但宜家先嚟深粗 (我返緊工架嘛)XD
唯有睇下今晚C6如何啦~
如果都未變淺,或者明早補多次^^

咁你宜家是否還在備孕??? 還是已經bingo咗啦???

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 12:50
我太緊張 一見到實笑就dodo
但宜家先嚟深粗 (我返緊工架嘛)XD
唯有睇下今晚C6如何啦~

我已備孕三個月,我c6一聽到哈哈笑,臉都變埋,翻工又辛苦。上兩個月連續三日do
咩火都無了

所以今個月隔日do睇下點
同埋深粗唔講佢知

伯爵府

昨晚do完,你明晚do就係隔日喇,或者明天一早起身do啦。
我排卵d紅D都唔會深過對照㗎,一dd人,但都代表就快排㗎喇。

大宅

回覆樓主

深粗代表未來24小時有機會排!我通常深粗都係1日!
例如3號排卵日,可能2號會深粗,不過葉翠翠話要排卵前2日dodo陰道分泌會更有利精精游上去,咁即係1號就要dodo!
唔知岩唔岩,亦都唔知點解排卵前2日陰道分泌會有利精精,不過見佢生左2個仔仔,都學下啦!

大宅

李露眉 發表於 18-8-17 13:14
我已備孕三個月,我c6一聽到哈哈笑,臉都變埋,翻工又辛苦。上兩個月連續三日do
咩火都無了

我都係,仲買左d情趣內衣,初初老公見到都覺得好正,如是者之後每個月見到情趣內衣大家都開始覺得無晒mood,知道又要開工!

水晶宮

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 13:57
我都係,仲買左d情趣內衣,初初老公見到都覺得好正,如是者之後每個月見到情趣內衣大家都開始覺得無晒mood ...

我中意著C 物.................
我老公中意C 物......我已N年無著.............................

首頁

尾頁

跳至