想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 13:14
我已備孕三個月,我c6一聽到哈哈笑,臉都變埋,翻工又辛苦。上兩個月連續三日do
咩火都無了

我都無話俾C6知啊
因為驚佢有壓力......
但我有叫佢食牛同食生蠔, 之後佢笑

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 13:24

昨晚do完,你明晚do就係隔日喇,或者明天一早起身do啦。

HELLO SIS:)
謝謝你啊!!! 我唔敢私訊你因爲怕煩到你啊~
如果今晚C6肯 其實今晚dodo係咪都可以架?如果唔係就聽朝試下吧~

別墅

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 13:55
深粗代表未來24小時有機會排!我通常深粗都係1日!
例如3號排卵日,可能2號會深粗,不過葉翠翠話要排卵前2 ...

琴晚VV時有d白色分泌, 跟住又有實笑喎....所以我就dodo咗啦~
宜家keep住check紅D, 希望今次捕捉得準個時間啦

男爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 11:25
其實我....有殺錯無放過琴晚有DODO交功課!咁我今晚都要再DODO嗎?還是聽日先?會否聽日先做會mis ...

我個時就隔日DO, 好快就中左~
因精子可留幾天的, 所以隔日都好易中~

別墅

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 13:57
我都係,仲買左d情趣內衣,初初老公見到都覺得好正,如是者之後每個月見到情趣內衣大家都開始覺得無晒mood ...

我都有買內衣/lase睡衣啊
不過我就無次次著....

別墅

mandybbcc 發表於 18-8-17 14:22
我個時就隔日DO, 好快就中左~
因精子可留幾天的, 所以隔日都好易中~

唉.......我好緊張 心理好怕miss咗個排卵期

伯爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 14:16
HELLO SIS:)
謝謝你啊!!! 我唔敢私訊你因爲怕煩到你啊~
如果今晚C6肯 其實今晚dodo係咪都可以架?如果唔係 ...

睇你信唔信日日dodo的精子質素無咁好,量會少d,我講你知丫~我中細仔果個cycle都係因為老公深粗當晚太攰,我地第二朝一早dodo。

大宅

MAMAEGG 發表於 18-8-17 14:23

如果你隔日do唔怕miss左!
我係怕排卵前太早do中左女女,因為我想要仔仔,哈哈

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 14:27
睇你信唔信日日dodo的精子質素無咁好,量會少d,我講你知丫~我中細仔果個cycle都係因為老公深粗當晚太攰, ...

BELIEVE YOU!!!
其實我信架, 因為之前都有試過如果連續/太攰時dodo d丁丁真係會少d....
只不過係抱住唔想miss咗個機會, 但都明白可能會有反效果~

咁想請教下你第二朝早dodo完你有扒喺度嗎?
如果我要返工, 咪要即刻去沖涼又行嚟行去流返哂出嚟囉

別墅

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 14:30
...

老公話鐘意女女, 但我就想要仔仔haha

別墅

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 14:30
...

JM宜家你係等緊開獎嗎???^^

伯爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 14:39
BELIEVE YOU!!!
其實我信架, 因為之前都有試過如果連續/太攰時dodo d丁丁真係會少d....
只不過係抱住唔想m ...

我果朝都趕住出去,喺床盡量平瞓半個鐘先落地,我無趴㗎,但你子宮後屈就應該用狗仔式dodo再趴。

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 14:47
我果朝都趕住出去,喺床盡量平瞓半個鐘先落地,我無趴㗎,但你子宮後屈就應該用狗仔式dodo再趴。
...

我琴晚有用狗仔式再趴咗20分鐘啊....
仲好白痴地係"吉起個patpat"趴HAHA

btw啱啱驗完紅D仲係深粗啊~~

別墅

弱弱一問, DODO完你地通常會HOLD住咩POSE?
我上幾次係遞高左對腳, 即係將對腳拍埋WALL度, 曾經有人同我講咁樣會幫助丁丁游入去, 請賜教....

男爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 14:23

唔好咁緊張呀, 要放鬆心情做先容易中架~
同埋唔使日日DO, 做得太密一黎大家體力都唔夠, 二黎個過程enjoy的話會更易中的~

我建議你地朝早做, 因精力充沛D, 而且可能易中仔架~

我個時就係上午做, 就生左個仔啦~哈哈~

一般精子會留2-3日架, 所以一見到紅線就隔日做, 做3次左右就夠啦, 因個紅線唔係last好多日架咋~

祝你早早成孕~

男爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 15:03

我個時有人教做完之後, 面向天瞓係度, 搵個枕頭墊高個patpat 10-15分鐘左右, 等丁丁易D游入去~
個時仲有人教話朝早DO, 頭向東方會易中仔架~我跟足真係中左個仔~你可以試下~哈哈~

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 15:03

其實老公見到我地好痴線,為左生bb乜都齊

水晶宮

回覆樓主:

我岩岩check都未到深粗,但我今晚要do
得今晚有時間

別墅

mandybbcc 發表於 18-8-17 15:55
唔好咁緊張呀, 要放鬆心情做先容易中架~
同埋唔使日日DO, 做得太密一黎大家體力都唔夠, 二黎個過程enjoy ...

我有放鬆心情做架XD
我都無話俾老公聽深粗/實哈哈笑

早上DODO我諗C6應該會勁眼訓

如果我真係今晚唔dodo, 聽朝dodo, 都唔知條線仲係唔係深粗luuuu~~~

別墅

mandybbcc 發表於 18-8-17 16:02
我個時有人教做完之後, 面向天瞓係度, 搵個枕頭墊高個patpat 10-15分鐘左右, 等丁丁易D游入去~
個時仲有 ...

我琴晚趴完20分鐘之後都有搵枕頭墊高個patpat啊~

首頁

尾頁

跳至