想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 16:05
其實老公見到我地好痴線,為左生bb乜都齊

佢一尾笑話我過份緊張
(其實我都覺得自己係太緊張)

大宅

ipcs 發表於 18-8-17 14:27
睇你信唔信日日dodo的精子質素無咁好,量會少d,我講你知丫~我中細仔果個cycle都係因為老公深粗當晚太攰, ...

想問你bingo 果次,深粗第二朝do 完仲有無再隔日do?

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 16:06
我岩岩check都未到深粗,但我今晚要do
得今晚有時間

加油啊!一齊加油

男爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 16:16
我有放鬆心情做架XD
我都無話俾老公聽深粗/實哈哈笑

聽日星期六你地會否放假? 放假的話, 瞓到自然醒~

食完個早餐再培養下感情然後就.....嘿嘿.........

心情好, 好易中~

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 16:06
我岩岩check都未到深粗,但我今晚要do
得今晚有時間

我買咗好多紅D
宜家每去一次VV都check住條線
希望唔好咁快淺色啦

別墅

mandybbcc 發表於 18-8-17 16:21
聽日星期六你地會否放假? 放假的話, 瞓到自然醒~

食完個早餐再培養下感情然後就.....嘿嘿.........

返工啊:( :( :( :(
我地係星期日放假的。。。

伯爵府

tingtinglailai 發表於 18-8-17 16:20
想問你bingo 果次,深粗第二朝do 完仲有無再隔日do?

無補do呀,因為我本來想追女㗎,所以最多做到深粗就要停,點知都係仔。(中之前果個cycle就排卵期隔2至3日dodo,開始見到紅D有線就停do,唔中)
中大仔果個cycle就見深粗即晚dodo,隔晚再dodo。

複式洋房

隔日do就得拉, 唔好日日do, 上個月係我第一次備孕, 但岩岩黎左m, 今個月再努力!

大宅

babykimmykimmy 發表於 18-8-17 14:30
如果你隔日do唔怕miss左!
我係怕排卵前太早do中左女女,因為我想要仔仔,哈哈
...

我都有聽日人講排卵前do是女,排後do是仔,
但係又唔知佢幾時排出喎,實笑哈哈就do嗎?

別墅

panda_eric 發表於 18-8-17 17:16
隔日do就得拉, 唔好日日do, 上個月係我第一次備孕, 但岩岩黎左m, 今個月再努力! ...

加油啊!大家一齊加油

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 16:24
無補do呀,因為我本來想追女㗎,所以最多做到深粗就要停,點知都係仔。(中之前果個cycle就排卵期隔2至3日 ...

隔晚再dodo時,你有無事前再驗過紅D是否深粗啊?還是已經轉咗淺色架啦?

別墅

yeungmimi 發表於 18-8-17 17:37
我都有聽日人講排卵前do是女,排後do是仔,
但係又唔知佢幾時排出喎,實笑哈哈就do嗎?
...

係咪話由深粗轉淺色就係排出???

伯爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 17:41
隔晚再dodo時,你有無事前再驗過紅D是否深粗啊?還是已經轉咗淺色架啦?
...

Day 20晚上11點幾驗到深粗,凌晨dodo完(已踏入Day 21),Day 21 6am仍然深色,但Day 21晚上已經無乜色

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 17:47
Day 20晚上11點幾驗到深粗,凌晨dodo完(已踏入Day 21),Day 21 6am仍然深色,但Day 21晚上已經無乜色

...

咁其實排卵日是指Day20深粗嗰日?
還是係Day21晚上無嘜顏色等於已經排ed?
我唔係好識計啊

伯爵府

MAMAEGG 發表於 18-8-17 18:57
我唔係好識計啊:ques ...

說明書話見到深粗代表48小時內排卵,但你唔會知係幾時,即係未來0至48小時都有機會,而最深色果下(peak)代表即將爆出嚟,一排左就會比之前淺色。我估我大仔時係Day 21排,細仔係Day 15排(紅D由Day 14開始深,Day 15最深之後淺返,Day 16無乜色)

水晶宮

MAMAEGG 發表於 18-8-17 18:57
我唔係好識計啊:ques ...

無人答到,因為深粗代表未來24-48小時排
我相信深粗do係因為精子留到兩三日,所以深粗後兩三天都cover到

當然都視乎每個男人精子能last幾耐

別墅

ipcs 發表於 18-8-17 19:14
說明書話見到深粗代表48小時內排卵,但你唔會知係幾時,即係未來0至48小時都有機會,而最深色果下(peak) ...

謝謝解答
啱啱返到屋企用紅D check仍然係深粗, 咁我應該可以等聽朝早先dodo啦~
今晚要早d休息先得
不過諗到dodo完又要即刻返工 好攰啊>.<

別墅

李露眉 發表於 18-8-17 19:15
無人答到,因為深粗代表未來24-48小時排
我相信深粗do係因為精子留到兩三日,所以深粗後兩三天都cover到

啱啱返到屋企用紅D check仍然係深粗啊,咁我應該可以等聽朝早先dodo啦~
今晚要早d休息先得
不過諗到dodo完又要即刻返工 好攰啊>.<
同埋好驚佢又流哂出嚟—_______—"

首頁

尾頁

跳至