論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

lily-of-valley 發表於 18-8-18 11:33
偷你野人贜並獲報警啦, 衰成咁。

唉……天下烏鴉一樣黑,我當係放生善舉。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

愛擒檯 發表於 18-8-18 23:42
唉……天下烏鴉一樣黑,我當係放生善舉。

佢去到下一手又偷。
Complain to Immigration.

大宅

lily-of-valley 發表於 18-8-19 00:31
佢去到下一手又偷。
Complain to Immigration.

我之前都有投訴過2個印姐 ,有哂 soft copy
而家當務之急,係安排好家中事務

大宅

回覆樓主:

老公話見到佢比我最檢查行李時,佢有眼濕濕喎。佢應該唔係想博炒。

我唔理佢咩動機,只係唔想再煩惱。
有時,夾響家人同工人中間,好

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

愛擒檯 發表於 18-8-19 00:40
老公話見到佢比我最檢查行李時,佢有眼濕濕喎。佢應該唔係想博炒。

我唔理佢咩動機,只係唔想再煩惱。

梗係喊啦, 無得再混吉同偷。 仲要係你老公面前喊, 想你老公可憐佢? 唔炒唔得。 可對住亞sir喊的女人, 佢無資格。 權利只得老婆同女。

首頁

尾頁

跳至