美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我皮膚冇乜斑,只是零星有幾粒非常淺又細的曬班或印,我做1064都有亮白、光澤等效果,咁又需否試做pico呢?

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我兩隻都做過,可能我d斑適合做pico, 感覺pico效果快,做完一星期千年啡斑已冇左,剩返少少印,見住毛孔逐日收細,面色一日白過一日,好開心!剛剛做左一星期,我係做Excel V加enlighten

當然療程後要敷mask及更注重防曬,我就早晚敷及夜晚搽維他命E膏,吾知個個係咪都會甘快,但我就見到自己效果好明顯。
仲有㷛左去濕茶,翌日就飲滋潤湯,有時間又飲下蜜糖水,內外一齊做。

女人要靚真係吾可以懶。

珍珠宮

是的 發表於 18-8-18 15:40
我兩隻都做過,可能我d斑適合做pico, 感覺pico效果快,做完一星期千年啡斑已冇左,剩返少少印,見住面孔逐 ...

你有什麼斑?

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我係冇雀斑,但兩面狹開始有印及眼角有個啡斑,個啡斑好似比以前大左好礙眼,所以趁塊面仲有骨膠原,拿拿林去打。

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有人會先做1064後打pico,好似話pico係打散及用新陳代謝排走,1064就做深層。

我十年前做1064只係想keep住皮膚,果陣完全冇斑tim,所以做完冇任何結焦,但覺得乾,要勁保濕。果陣做1064,大約4次先見效果。

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

sabun 發表於 18-8-18 12:23
我皮膚冇乜斑,只是零星有幾粒非常淺又細的曬班或印,我做1064都有亮白、光澤等效果,咁又需否試做pico呢? ...

d斑係在皮膚底層上來,想真正知自己有幾多斑,一定要用皮膚深層分析機去照架~

子爵府

是的 發表於 18-8-18 15:40
我兩隻都做過,可能我d斑適合做pico, 感覺pico效果快,做完一星期千年啡斑已冇左,剩返少少印,見住毛孔逐 ...

請問你係邊間打Pico?幾錢?

首頁

尾頁

跳至