親子旅遊

跳至
[韓國] 分享機場接送  

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

回覆 WinkyLee 的帖子

在飛豬APP訂架, 岩岩去完番, 兩個司機都準時, 前一天會加係wechat ...有時飛豬平過ctrip, 至於BOOK邊間就睇邊間平, 因佢地有條款, 接左單不能REJECT, 如果司機唔出現, 可聯絡客服, 我上次台灣BOOK 零晨3點個司機唔知醒, 個客服電話都通, 好好SERVICE

子爵府

Fishbbmama 發表於 18-9-21 15:38
好抵吖, 需要去免稅店嗎?
請問係taobao 定ctrip訂? 謝謝!

不用去免稅店, $1 那些才要去, 飛豬是TAOBAO的

男爵府

睛靈勳章

tahnee 發表於 18-9-26 17:38
回覆 WinkyLee 的帖子

在飛豬APP訂架, 岩岩去完番, 兩個司機都準時, 前一天會加係wechat ...有時飛豬平過c ...

我剛剛就是研究緊其實
ctrip =trip app?繁體版
攜程就大陸版?
但係ctrip又找不到機場接送, 只有攜程找到
我選擇了人數後佢行李只計了兩件又加/改不了.
不能直接對話只有model question和answer。

飛豬app其實咪即係淘寶皇包車呢啲?
我剛剛也download飛豬apps, 再按入去其實就係一樣皇包車。

子爵府

WinkyLee 發表於 18-9-26 17:49

我剛剛就是研究緊其實

皇包車只係Taobao其中一個服務商, 仲有其他公司的
ctrip中文咪攜程 .... 可以選人工客服的

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

WinkyLee 發表於 18-9-26 17:49

我剛剛就是研究緊其實

我上星期都在飛豬訂了機場接送,7人車接機93人仔,12人車送機275人仔

佢地好海鮮價,一時93,一時260都見過

男爵府

睛靈勳章

tahnee 發表於 18-9-26 19:10
皇包車只係Taobao其中一個服務商, 仲有其他公司的
ctrip中文咪攜程 .... 可以選人工客服的

唔係呀ctrip係trip 唔同攜程, 攜程有另一個apps. 因為我本身冇呢啲apps, 頭先download見到.

男爵府

睛靈勳章

Lqueenie 發表於 18-9-26 19:42
我上星期都在飛豬訂了機場接送,7人車接機93人仔,12人車送機275人仔

佢地好海鮮價,一時93,一時260都見 ...

不過我係農曆新年所以佢講明都有附加費

男爵府

睛靈勳章

HLDMaMa 發表於 18-9-2 08:12
你地是否有內地电話號碼?點解我四人,有二個大行李,一個25寸,佢送機要¥335
...

其實我情況同你一樣都係四個人,兩個大行李加一個26吋 我農曆新年要400人仔。

我問過佢哋應該因為行李問題所以車大咗,佢畀個九座位

子爵府

tahnee 發表於 18-9-26 17:41
不用去免稅店, $1 那些才要去, 飛豬是TAOBAO的

搵唔到有甘平, 來回都只係搵到2百幾

子爵府

Fishbbmama 發表於 18-9-27 21:47
搵唔到有甘平, 來回都只係搵到2百幾

要睇日子和人數 ....

我都格左幾次先搵到咁平, 不過我係兩三個月前BOOK的, 愈遲愈貴, 上次我搵新加玻接送, 搶到優惠卷, 扣左係$17一程由酒店去機場, 呢D野係要做功課 .......

子爵府

tahnee 發表於 18-9-28 10:58
要睇日子和人數 ....

我都格左幾次先搵到咁平, 不過我係兩三個月前BOOK的, 愈遲愈貴, 上次我搵新加玻接送 ...

我之前有book過1蚊, 係幾個月前預訂
今次可能真係太急訂車, 要今日book後日用, 所以搵唔到甘平

男爵府

adrio 發表於 18-8-29 05:39
回覆 cattz288 的帖子

韓遊綱的預定車 也是由 中韓服務預調佩。服務好 也是不用 免稅店 六人大車 只是五 ...

請問韓遊網是否也要提供國內手提電話號碼?想訂

大宅

請問你接機咁平,想知道係咩時間?

大宅

畀面勳章

未見過咁平,7人車最平18x. 請問你接機係咩日子,係咪淡季?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sweetuse 發表於 18-10-1 13:22
請問你接機咁平,想知道係咩時間?

23/12 黃昏到首爾

珍珠宮

cyan_tang 發表於 18-10-1 14:24
未見過咁平,7人車最平18x. 請問你接機係咩日子,係咪淡季?

23/12 黃昏到首爾,仲有隻經濟7人車係86人仔,再平 d d

男爵府

Lqueenie 發表於 18-10-1 16:49
23/12 黃昏到首爾,仲有隻經濟7人車係86人仔,再平 d d

請問你在那裡book ,我也23/12 到仁川機場,但找不到咁平,thx

珍珠宮

Hei3705 發表於 18-10-1 16:56
請問你在那裡book ,我也23/12 到仁川機場,但找不到咁平,thx

飛豬訂的

零晨機貴d, 市區某d地方又貴d, 我去明洞,應該係最平

男爵府

Lqueenie 發表於 18-10-1 17:02
飛豬訂的

零晨機貴d, 市區某d地方又貴d, 我去明洞,應該係最平

我係零辰機,吾怪之得無平了,thx

大宅

Hansma 發表於 18-9-1 11:10
同你一樣,用皇包車送機,230人仔,非常滿意

內地电話號碼可以 book 嗎

首頁