自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

《如懿傳》

霍建華 (乾隆皇帝)

周迅 (烏拉那拉·如懿)

董潔 (富察皇后)

李沁 (香妃)

張甯鈞 (愉貴人)

辛芷蕾 (嘉嬪)

李純 (令妃)

鄥君梅 (甄嬛)

陳沖 (烏拉那拉·宜修)

《延禧攻略》播得如火如荼,但《如懿傳》平空來襲,同一題材、人物,有大咖壓場。
仲請來林憶蓮、張惠妹唱主題曲。大家有興那一齣呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

人物圖

珍珠宮

回覆樓主

2套都冇興趣
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

子爵府

回覆樓主

兩套都會睇,反正免費

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

如懿cast好吸引

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

都會睇下如懿傳,延禧睇到18又暫停左唔睇住

珍珠宮

回覆樓主

2 套都睇
延禧就完,睇完延禧接如意就perfect 喇

wcpcelia    發表於 18-8-20 09:45

水晶宮

mariefish 發表於 18-8-19 19:32
都會睇下如懿傳,延禧睇到18又暫停左唔睇住

我今日睇延禧去到30喇。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

回覆樓主:

依家睇到20幾集,但知富乜乜冇得同女主,皇后又要死,唔想睇住了

水晶宮

cinda72. 發表於 18-8-20 00:21
去到40幾時最好睇

今日都睇咗10集,雖然除咗呀佘之外,其他無個識,但好有戲味。

<如懿傳> 有咁多影后,又好期待。 不過2套戲集人物重複,但性格背馳,我怕睇到頭暈。 明明A戲話佢係奸,宜家變做好人。

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

如懿嘅陣容名氣大,不過我麻麻 未必會睇, 延禧就一直追緊

水晶宮

cinda72. 發表於 18-8-20 00:30
係咁架啦,唔同角度篇法,就會好唔同
想當日大太監,米雪既慈禧都係忠架啦
...

明白,做戲咁做吖嘛。 但2劇太接近了,攪亂晒!

水晶宮

nainaitze 發表於 18-8-20 00:32
如懿嘅陣容名氣大,不過我麻麻 未必會睇, 延禧就一直追緊

點解?名氣大唔係更吸引?首主題曲都揾2大天后唱喎。

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我麻麻地藿建華,但為咗眾美女,我應該會睇如懿傳

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

2套都睇
又唔駛

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

呢套陣容,張鈞甯我覺得幾靚,陳沖同鄔君梅有印象應該有睇過佢哋以前嘅戲,應該係老戲骨,而周迅同霍建華雖然知名度好高,但唔知點解我麻麻地
張惠妹啲舊歌都ok嘅,林憶蓮嘅歌好少聽。

水晶宮

oran04 發表於 18-8-20 00:39
我麻麻地藿建華,但為咗眾美女,我應該會睇如懿傳

如懿d妃嬪靚過延禧。 不過延禧妃嬪樣貌忠於歷史。

首頁
12345...9

尾頁

跳至