自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆樓主

梗係2套都睇哂佢啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

qqgigiqq 發表於 18-8-20 00:52
梗係2套都睇哂佢啦

好忙喎

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

ChloeMa 發表於 18-8-20 00:45
如懿d妃嬪靚過延禧。 不過延禧妃嬪樣貌忠於歷史。

請問呢幾位可唔可以介紹下咩名?

子爵府

延禧甘成功,通常珠玉在前,反而有比較,而難以超越,大卡士都冇用,炒埋一堆,有時都糸浪費

伯爵府

Pigpigzhu 發表於 18-8-20 01:08
延禧甘成功,通常珠玉在前,反而有比較,而難以超越,大卡士都冇用,炒埋一堆,有時都糸浪費 ...

我都係咁話嘞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

ChloeMa 發表於 18-8-20 00:17
我今日睇延禧去到30喇。

睇到13定14果時呀蛇發圍,點知後續幾集又講下其他,唔知邊幾集會多啲呀蛇發圍,想著重睇呢部分

男爵府

回覆樓主

如果跟小說拍,我有興趣。宮鬥更犀利,更高班兩套都好好睇

公爵府

bigbighei 發表於 18-8-19 14:13
2套都冇興趣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

mariefish 發表於 18-8-20 06:46
睇到13定14果時呀蛇發圍,點知後續幾集又講下其他,唔知邊幾集會多啲呀蛇發圍,想著重睇呢部分
...

第29集先同太后解蝙蝠圍困,之前都係部署留四阿哥係身邊。 可能要再等等。

水晶宮

fanfan2606 發表於 18-8-20 08:13
如果跟小說拍,我有興趣。宮鬥更犀利,更高班兩套都好好睇

改編同一部小説嗎?

水晶宮

aaaiqc 發表於 18-8-20 00:54
請問呢幾位可唔可以介紹下咩名?

網上揾唔到資料呀。 我打清朝妃嬪,佢哋就出現。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

ChloeMa 發表於 18-8-20 08:19
第29集先同太后解蝙蝠圍困,之前都係部署留四阿哥係身邊。 可能要再等等。
...

咁我由31睇下先

大宅

回覆樓主

我會睇周迅

水晶宮

cchls 發表於 18-8-20 09:43
我會睇周迅

其實我覺得周迅同吳謹言有d似。

公爵府

bigbighei 發表於 18-8-19 14:13
2套都冇興趣

珍珠宮

mariefish 發表於 18-8-20 06:46
...

要5x集阿蛇先多D戲份,尋日嗰集講到女主角知道咗带埋袁去揾繼皇后,知道咗袁係阿蛇嘅內應。

珍珠宮

ChloeMa 發表於 18-8-20 10:34
其實我覺得周迅同吳謹言有d似。

係嗰類樣,演技不相佰仲。

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

如意傳的富察皇后系奸的米5貼近史實咯,無興趣

翡翠宮

karshing 發表於 18-8-20 10:56
要5x集阿蛇先多D戲份,尋日嗰集講到女主角知道咗带埋袁去揾繼皇后,知道咗袁係阿蛇嘅內應。
...

要咁後,請問有集係呀蛇抓住高貴妃個頭照鏡係咪32集左右,我想睇埋呢段

公爵府

hashtag影視迷勳章

Queenie_yy 發表於 18-8-20 10:58
如意傳的富察皇后系奸的米5貼近史實咯,無興趣

後宮爭寵,個個都灑手段,冇話邊個忠邊個奸,金枝慾孽個個女角都奸啦

首頁
12345...9

尾頁

跳至