自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cbeyond 發表於 18-8-21 19:44
2年機差不多啦, 1年就話短啫。
用左4 LG部機, ok喎, 部部都無問題, 係款out我要換啫
...

我都啱啱用緊第3部, 之前用g5, 如果唔係唔夠位我都無需換住! 因為太鍾意可以換電! 用左年半喇!
家陣用緊v30
放下自在

珍珠宮

cbeyond 發表於 18-8-21 19:44
2年機差不多啦, 1年就話短啫。
用左4 LG部機, ok喎, 部部都無問題, 係款out我要換啫
...

當然不是, 係用左幾個月, 一次掉過落地之後就出現影短片係有問題了,跟著又化開咁,不過就一直用到現在已經2年咁解。

珊瑚宮

mln 發表於 18-8-21 20:09
當然不是, 係用左幾個月, 一次掉過落地之後就出現影短片係有問題了,跟著又化開咁,不過就一直用到現在已 ...

都話跌過啦, 有人一跌就爆mon添, 睇吓好唔好彩啫。
幾個月,仲係保養期, 我會去維修。
部機一直有問題, 都唔會捱得長啦。

珍珠宮

cbeyond 發表於 18-8-21 20:15
都話跌過啦, 有人一跌就爆mon添, 睇吓好唔好彩啫。
幾個月,仲係保養期, 我會去維修。
部機一直有問題, 都 ...

講真我上手全部係買3星, 仲係跌過好多次都無壞。

珊瑚宮

mln 發表於 18-8-21 20:18
講真我上手全部係買3星, 仲係跌過好多次都無壞。

要咁比無得比, 一跌爆mon隻隻牌子都有, 咁隻隻牌子都渣。
3星機, 係我用得壽命最短的一部機, 2年咋, 其他都超過2年。

珍珠宮

Poyau 發表於 18-8-21 19:19
G最好係當年G pro 2

G pro2 同 G3。係最正

我部G3年頭仲用緊做後備,唔輸蝕。

寶石宮

2023年兔年勳章

LokYauYau 發表於 18-8-21 20:25
G pro2 同 G3。係最正

我部G3年頭仲用緊做後備,唔輸蝕。

之後就無以為繼 V20算翻身 但V30又...

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

久不久見jm話LG容易壞機, 售後服務又差

寶石宮

2023年兔年勳章

ironmanmama 發表於 18-8-21 19:36
我部G3仲健在,G5就快瓜
下次轉投華為

G3都好 有部G2仍健在

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我用緊G5,依家後悔莫及
雖然可以換電,但係1日起碼要換3-4次電池,唔關上網靜止一晚,電池自動去咗40%
我同老公同期換,他華為機平過我,好用過我
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離。

水晶宮

Poyau 發表於 18-8-21 19:19
G最好係當年G pro 2

堅好用,到現在仲用緊,今年4月上LG買原裝電260元,換了電後開心使用中,仲行繄5.1都好順,個人覺得Gpro2真是LG機皇。

珍珠宮

睛靈勳章

eytben 發表於 18-8-21 23:07
堅好用,到現在仲用緊,今年4月上LG買原裝電260元,換了電後開心使用中,仲行繄5.1都好順,個人覺得Gpro2 ...

勁喎!仲用緊,我嗰部個開關制臣臣地,如果唔係唔會換,真係好卦住佢

寶石宮

2023年兔年勳章

eytben 發表於 18-8-21 23:07
堅好用,到現在仲用緊,今年4月上LG買原裝電260元,換了電後開心使用中,仲行繄5.1都好順,個人覺得Gpro2 ...

呢部LG機王有啲後悔無買

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Poyau 發表於 18-8-22 00:02
呢部LG機王有啲後悔無買

我用過呀~
放下自在

寶石宮

2023年兔年勳章

cattz288 發表於 18-8-22 00:08
我用過呀~

叻叻

子爵府

回覆樓主:

自燒底板後,由LG忠粉變黑粉

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

minimickey 發表於 18-8-27 15:34
咁既價位買部大陸機我自己就真係接受唔到,LG G7+個相機OK架喎,有夜景mode,最實用係廣角鏡
...

請問你出咗幾耐? 幾多錢? 舊電可用到一日嗎?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至