自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

全民造星 蕭定一班評判都唔qualify 做評判廢話一輪 暈

公爵府

hashtag影視迷勳章

No.Three 發表於 18-8-21 22:30
全民造星 蕭定一班評判都唔qualify 做評判廢話一輪 暈

請問鬈毛嗰位阿叔係邊個?佢都廢廢地喎

子爵府

No.Three 發表於 18-8-21 22:30

對比之下,火火呀芝佢地既評論到point好多囉,好唔想睇到佢地講d無關痛癢既意見囉,A2隊明顯地好過A1隊好好多囉

wcpcelia    發表於 18-8-22 10:02

男爵府

回覆:全民造星 蕭定一班評判都唔qualify 做評判

睇到我同老公係咁鬧,班垃圾評判,完全冇公信力,個個都唔係勁人,憑咩去評價人?

好心換左班評判佢啦,火火佢地正好多

男爵府

BorntobeFree 發表於 18-8-21 22:52
睇到我同老公係咁鬧,班垃圾評判,完全冇公信力,個個都唔係勁人,憑咩去評價人?

其實火火係咩來頭?有時講野都幾寸咀

大宅

回覆樓主:

睇到想爆粗

男爵府

牛年勳章

回覆樓主

真心睇到好火,A2有咩理由差得過A1?啲評語又唔到point,好似好敷衍咁

男爵府

回覆樓主

Tank 退出,我唔想睇了

伯爵府

wannahappyday 發表於 18-8-21 22:59

導演

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

wannahappyday 發表於 18-8-21 22:59

火火(Fire Lee,1976年3月8日-),原名李家榮,香港導演,編劇,填詞人,2000年代開始其導演及填詞事業。他曾與舞台劇演員楊詩敏拍拖。近年除了負責電影、舞台劇及填詞外,還是森美的電台節目《公子會》的客席主持。2014年6月30日起,他與余迪偉共同主持全新電台節目《雙截棍》直至2016年5月14日,現時育有一女一子。

wcpcelia    發表於 18-8-22 10:03

大宅

幕前玩家 發表於 18-8-21 23:04
真心睇到好火,A2有咩理由差得過A1?啲評語又唔到point,好似好敷衍咁
...

係囉 好明顯A2好好多啦 唔明鄧生仲咩睇到禁開心好滿意,我覺得好亂

男爵府

不知所謂

男爵府

回覆樓主

左一果個tvb 三四線想點 下集蕭公子講人地個名
拍三級片果個無咩代表作 唉 點啊 大佬
te quiero mucho mi amo

男爵府

回覆樓主

因為胸肌投票?雖然我都好like 但你咁講真係完全變鬧劇 佢真係拍返垃圾片算啦
te quiero mucho mi amo

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

呢幾個評判癈到爆, 一個tbb 3,4 線無演技藝員呆呆滯滯唔知做緊咩,一個做左1x, 2x年都仲係無出息嘅歌手笑笑笑唔知有咩咁好笑,一個勁新嘅網劇藝人,佢叫咩名都未知,就評人地,另外不知名導演,拍過咩都唔知。最尾個件靠老豆,簽咩人都可以令佢唔紅嘅燒老闆。
淨睇呢d條件都已經無資格做評判,仲要講嘢個個都9唔搭8, 講嘢無point, 評語癈到爆, 最尾條癈嘢話人body 好有印象比佢贏,佢究竟有無睇人表演緊d 咩,表演者係男人嚟ga, 唔係佢d 女星呀, 睇人body就比佢贏
viu 換走佢地啦,真係超癈呀!

wcpcelia    發表於 18-8-22 10:04

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

又真係唔知點解可以做到評判,參賽者表演時已經唔好受,評判全部都鞋口黑臉,又好唔想睇咁,俾意見就一D優點都冇淨係踩,跟本少少都唔尊重參賽者

男爵府

回覆樓主

其實唔明呢班人有咩資格做評判

鬈毛話係監制,但佢睇人表演既時候佢個樣衰到不得之了,完全無尊重過表演者。最記得佢問A3組掉咩眼鏡,咪就係好似火火咁講:型囉! 我心諗咁既問題都仲要問出口

蕭老闆就唔洗講啦,佢拎左平時簡女女既準則黎簡

鄧先生完全覺得佢無資格黎做評判,佢自己咪又係半紅不黑咁,講果d評語,到喉又唔到肺

另外兩個都係拍開戲既好戲之人,更加唔知點解要黎做評判

真係好搞笑,第一次睇話導師想鬧評判再睇返阿芝講野都係好串希望viu真係最起碼搵返d尊重參賽者既評判黎,同埋真係服眾d既評判,做得評判就要講出重點俾人返去改,唔係好似呢五個人咁好失望(若然阿鬈毛監制定唔知導演真係覺得睇呢d比賽好浪費時間就真係唔好黎,唔好係度鞋口鞋面)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

tbb藝員同鄧生也不夠資格
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

水晶宮

熱血金章

秋思 發表於 18-8-21 23:11
Tank 退出,我唔想睇了

禽晚果集未睇,點解嘅?

首頁

尾頁

跳至