自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

黎緊星期日海洋公園有公司包場,係咪即係外人唔入得?咁會唔會少人D呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我試過10年前參加 TDC 包夜場,好似係60蚊 offer 比我地買票(以我所知,包場多數係只包夜場),即6點後仲可以留底玩

果次係下午4點可入場,當年係金鐘等巴士條龍等左1個鐘,入到去係惡夢,等纜車等左1個半鐘(果時未有海洋列車),等熊貓館等左45分鐘。

係6點後,大部份日場人走晒,先唔洗排隊。自此聽到平價包場票都唔會參加 ,因為當年我仔得3歲,企到累要長時間抱住佢

珍珠宮

回覆樓主:

如果包場, 應該會有通知市民阿?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

clarasun 發表於 18-8-21 23:54
黎緊星期日海洋公園有公司包場,係咪即係外人唔入得?咁會唔會少人D呢?
...

同我屋企人同公司喎
係呀,外人唔入得,會有手帶識別,一夠鐘有幾個位會封左,冇手帶嘅唔入得,只可向門口方向行直至離場

wcpcelia    發表於 18-8-22 11:05

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我地包場但無咩人去(一黎公司包星期五,二黎包左好多年去到悶)
全部唔駛排正到痺
應該唔公開賣飛啦,唔係駛咩包場啊

男爵府

小bie豬 發表於 18-8-22 00:31
同我屋企人同公司喎
係呀,外人唔入得,會有手帶識別,一夠鐘有幾個位會封左,冇手帶嘅唔入得, ...

咁有冇話幾點至幾點,因飛係老公個客比,所以我乜都唔知

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我地包場係再玩夜d
入場果陣有其他人

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

clarasun 發表於 18-8-22 12:55
咁有冇話幾點至幾點,因飛係老公個客比,所以我乜都唔知

中午12點可以入場,玩到晚上10點

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

包場都唔會少人