懷孕前後

跳至

首頁
12345...8

尾頁

別墅

orancejuice 發表於 18-8-23 22:38
鄭醫生會接順產既case?

Yes

大宅

回覆樓主

我B.B. 都係結構上有問題,經朋友介紹睇鄭醫生,佢係我睇既第4個醫生,但同樓主講既一樣感覺,真係勁勁勁好!我好有幸搵到佢!睇左佢2次已令我安心得多,佢比到我勁專業有心既感覺,乜都解釋得好好詳細,所以會繼續搵佢跟進直到B.B. 出世!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

mentcheng 發表於 18-8-22 15:19
之前因爲BB有問題 係威爾斯親王醫院婦產科門診認識左鄭醫生 雖然個囡基因變異 我地大家都無能為力 但每一次 ...

姐妹~呢件絕對唔會係小事
當面對呢d問題
而幫助你0既人又抱有同理心
真系難能可貴

別墅

myself703 發表於 18-8-24 04:19
姐妹~呢件絕對唔會係小事
當面對呢d問題
而幫助你0既人又抱有同理心

感謝神

別墅

fanniet 發表於 18-8-24 00:07
我B.B. 都係結構上有問題,經朋友介紹睇鄭醫生,佢係我睇既第4個醫生,但同樓主講既一樣感覺,真係勁勁勁好 ...

岩 係勁 x10 好 所以一定要推薦比準媽媽

別墅

回覆樓主

我都係威爾斯睇過佢 佢真係幾好 祝佢前程錦繡有下胎都會搵佢睇

民房

回覆樓主

想問下知唔知找鄭醫生開刀大約幾錢?

複式洋房

回覆樓主:

今日第一次睇鄭醫生,佢好好,人又nice又細心,我16w6照嘅時候講得好清楚,連腎有無兔唇心臟好唔好,腦部有無問題都初步同我睇左,感覺好好,價錢又相當合理,值得推介

大宅

請問約鄭醫生會唔會要等好耐架?
產檢收費$980,包唔包藥架?

大宅

洋房

呢個鄭醫生好似出黎私家好短時間就好似咁多評論

別墅

eillenchan 發表於 18-8-28 15:55

吾耐 我每次等15-20分鐘以內

別墅

Jessie1002 發表於 18-8-25 18:51
想問下知唔知找鄭醫生開刀大約幾錢?

我吾知道 下次幫你問下

別墅

吾包 但我嘔得勁 醫生開胃藥同2星期純葉酸 好似收多幾十蚊 非常合理

別墅

Sandyibaby 發表於 18-8-28 16:36

係 全部正面評價 證明鄭醫生真係好好

別墅

mentcheng 發表於 18-8-28 18:23
係 全部正面評價 證明鄭醫生真係好好

我就係成日見到好多人講邊個醫生權威 有幾掂 我上胎亦係睇一個所謂權威 不知所謂 第一胎 咩都吾識 問多句都嫌我囉嗦 每次5分鐘KO我 我個女最後20週照超聲波 一句狠狠同我講 bb一定有問題 係咩咩咩症 你登記邊間政府 你返去睇。冇同理心不止 仲叫我走 我一生一世記住佢。
所以我真心向大家推薦鄭醫生 一個仁心仁術母胎權威既大醫生

triangel2018    發表於 18-8-28 21:06

複式洋房

980產檢費用,藥錢另計,我鼻敏感,佢開藥收我11蚊咋,邊個醫生收你咁平吖!我今book11點,上到去無人,唔洗點等,我之前個位要等3個鐘,見佢5分鐘,今日鄭醫生睇左成20分鐘,真心推薦

複式洋房

mentcheng 發表於 18-8-28 18:31
我就係成日見到好多人講邊個醫生權威 有幾掂 我上胎亦係睇一個所謂權威 不知所謂 第一胎 咩都吾識 問多句 ...

邊個醫生咁衰?

我之前都睇個好勁嘅醫生,但次次3個鐘,又下下向錢看,所以以家轉醫生,今日睇左鄭醫生,咪知咩叫好醫生囉!值得一讚

複式洋房

Sandyibaby 發表於 18-8-28 16:36

聽聞以前係威院已經好好,我都係咁去試下,果然無去錯,講真睇醫生人夾人,自己試下就知好唔好

洋房

mentcheng 發表於 18-8-22 22:56
$980

照結搆知不知多少錢?(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)

首頁
12345...8

尾頁

跳至