影視娛樂

跳至

首頁
34567...9

尾頁

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Candy_HL 發表於 18-9-14 13:16
本身都真係好勁,有佢以前著泳衣,上圍好大,現家又肥左 更加大,我諗佢唔會隆啦,要整都打左針去眼袋先, ...

D 人揾佢霜花店嗰時嚟比,相比之下又真係勁咗好多,我都覺得佢應該唔會整,佢應該係D 易肥嘅人,年紀大咗更冇咁易keep,所以變到e 家咁

禁止訪問

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Candy_HL 發表於 18-9-14 13:24
佢果時應該都有bc之間,但果時佢勁瘦喎,咁瘦都咁大

嗰時瘦好多,我覺得佢嗰時身材幾均勻,但b k 都有幾多人話佢平胸

禁止訪問

珊瑚宮

Candy_HL 發表於 18-9-14 13:34
我岩岩睇多次霜花店,真係唔覺得佢算平

要即時睇多次

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

芝麻開門 發表於 18-9-14 13:08
未剪頭髮時就好嬲休,剪蔭就唔襯佢,所以剪前剪後都唔好睇.佢嗰D 扮可愛樣如果班rm成員有睇肯定會喺節目 ...
仲實笑佢有得kiss啦

珊瑚宮

Pollyowen 發表於 18-9-14 14:10
仲實笑佢有得kiss啦

希望佢前度haha有睇

瑪瑙宮

芝麻開門 發表於 18-9-14 14:24
希望佢前度haha有睇
ep1見haha客串我就諗依套係咪笑片黎架?

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-9-14 12:30
已經比ep1時好好多, 但個黑眼圈可以遮遮嗎? 咁樣好難投入到覺得男主同男二會鍾意佢依類型
...

個LOOK都真係唔得, 好大媽

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 18-9-14 16:05
個LOOK都真係唔得, 好大媽
好大原因係佢d衣著影響, 佢企埋起光度好大隻
我好想知個女作家同隻鬼做左咩交易, 一路打字一路咀流血, 好神怪

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-9-14 16:13
好大原因係佢d衣著影響, 佢企埋起光度好大隻
我好想知個女作家同隻鬼做左咩交易, 一路打字一路咀流 ...

我其實都飛飛地睇, 企埋起光度直頭就黎做到媽媽

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 18-9-14 16:19
我其實都飛飛地睇, 企埋起光度直頭就黎做到媽媽
咁劇入面佢係大過起光, 不過我唔想睇起光話鍾意女主, 仲要笑咪咪樣笑

翡翠宮

Pollyowen 發表於 18-9-14 16:22
咁劇入面佢係大過起光, 不過我唔想睇起光話鍾意女主, 仲要笑咪咪樣笑

我都頂唔順

瑪瑙宮

mcyw888 發表於 18-9-14 16:27
我都頂唔順
跟住我就心諗: 起光真人係咪可以對住幾醜樣嘅女人都可以咁樣笑咪咪咁笑架?

翡翠宮

Pollyowen 發表於 18-9-14 16:44
跟住我就心諗: 起光真人係咪可以對住幾醜樣嘅女人都可以咁樣笑咪咪咁笑架?
...

專業既係可以啦

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 18-9-14 16:45
專業既係可以啦
其實我都仲有睇這套劇, 但次次真係次次都睇到訓左.
[

翡翠宮

amychoi 發表於 18-9-14 17:17

我諗我都會棄或飛住睇

瑪瑙宮

amychoi 發表於 18-9-14 17:17
男女主太冇cp feel啦, 連個啵啵都唔知啵黎做咩?
不過個故事幾得意嘅, 好多野要等開估

水晶宮

親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 18-9-14 17:19
我諗我都會棄或飛住睇

我係攝時間等住睇所弦套rr時開的。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

Pollyowen 發表於 18-9-14 17:20
男女主太冇cp feel啦, 連個啵啵都唔知啵黎做咩?
不過個故事幾得意嘅, 好多野要等開估
...

Yes! 睇到掉左條鍊落海, 究竟有無影響呢?想知
[

首頁
34567...9

尾頁

跳至