自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 Poo得好勳章 瞓得好勳章

請問最近羅湖站或者落馬洲站既中國工商銀行分行係邊?
又或者邊個係一上深圳地鐡站就係?

THANKS

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

羅湖商業城大快活附近有一間

男爵府

回覆 Ting媽 的帖子

我好少返內地?
即係羅湖站一出果個羅湖商業城裡面?
請問幾多樓?

大宅

在商場外圍的,地面電梯上一樓,向前直行

wcpcelia    發表於 18-8-24 09:36

大宅

深圳市罗湖区火车站广场路25号罗湖商业城一楼

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cha1125 發表於 18-8-23 13:52
請問最近羅湖站或者落馬洲站既中國工商銀行分行係邊?
又或者邊個係一上深圳地鐡站就係?

落馬洲 過咗國內關口,望過對面馬路就有工商銀行。

wcpcelia    發表於 18-8-24 09:37

男爵府

即係唔洗入商場內?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cha1125 發表於 18-8-23 15:55

即係唔洗入商場內?

商場內地下 我剛剛先去完

男爵府

回覆 appleyuen 的帖子

即入商場地下個層,THANKS

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cha1125 發表於 18-8-24 13:47

即入商場地下個層,THANKS

yes

男爵府

想問知唔知中國工商銀行同工商銀行(亞洲)有咩分別?

珍珠宮

cha1125 發表於 18-9-13 15:57

想問知唔知中國工商銀行同工商銀行(亞洲)有咩分別?

工銀(亞洲)香港先有,無乜太多互通,想要大陸銀行户口都係去内地開。

男爵府

回覆 lyh80115 的帖子

http://www.icbc.com.cn/ICBC/%e5%ae%a2%e6%88%b7%e6%9c%8d%e5%8a%a1/business_offices.htm

但點解上網無羅湖城個地址?
THANKS

男爵府

回覆 cha1125 的帖子

深圳市罗湖区建设路火车站广场南侧罗湖商业城1036B、1037B、1038B、1039、1040C、1042B、1058

我找到了
謝謝

複式洋房

羅湖城呢間開戶要放幾錢?

男爵府

回覆 camond412 的帖子

$300 就NO CHARGE

瑪瑙宮

cha1125 發表於 18-9-15 10:00
回覆 camond412 的帖子

$300 就NO CHARGE

我上月在 羅湖商業城開要1500

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

appleyuen 發表於 18-9-15 11:24
我上月在 羅湖商業城開要1500

我在福田開要1000人仔,1年後才可以用。
你有冇話幾耐可以用?

瑪瑙宮

katie0921 發表於 18-9-15 14:33
我在福田開要1000人仔,1年後才可以用。
你有冇話幾耐可以用?

3個月

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊