自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

!!中大伏.一生遺憾的pre-wedding (Arlenx wexxing)

https://wow.esdlife.com/space.php?uid=120103&do=blog&id=389944|^|https://wow.esdlife.com/space.php?uid=120103&do=blog&id=389944

水晶宮

回覆樓主:

頭幾張問題在那?

最尾的那張p 1p 就會不見閒人,p完就沒問題

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

開佢名喇

水晶宮

回覆樓主

有咩問題呀 ? 去得呢 d 地方影預左係要影景,要大頭的就睇唔到雪景啦

珍珠宮

好媽媽勳章

Nbs 發表於 18-8-24 09:31
有咩問題呀 ? 去得呢 d 地方影預左係要影景,要大頭的就睇唔到雪景啦

我諗係嫌執得唔夠,但除左一兩張真係執走d雜物外,我又覺得個色ok喎,執到假咁不如好似阿凡達咁企喺d藍色背景再key番個background算啦。

琥珀宮

真係返大陸影冇咁嬲,起碼唔使使咁多錢

珍珠宮

回覆樓主:

攝影師有無雪地婚照經驗?

完全唔似專業之作,似是但影, 隨便影... 無構圖無美感,浪費了此行。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

水晶宮

blackypurin 發表於 18-8-24 09:36
我諗係嫌執得唔夠,但除左一兩張真係執走d雜物外,我又覺得個色ok喎,執到假咁不如好似阿凡達咁企喺d藍色 ...

真係每個人既preference 唔同。其實我覺得ok, 我都覺得執得太假就無意思喇。 不過如果全輯相都係遠景人好細,我又覺得唔好。照計book 前都知風格大概係點。

珍珠宮

回覆樓主:

條欄柵,令我回想自己也曾犯這種低B 的錯 仲比心笑我係咪掛蠟鴨
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

同意, 感覺攝影師影得隨意, 同埋修圖果D人麻麻地

大宅

spikenard 發表於 18-8-24 09:26
頭幾張問題在那?

最尾的那張p 1p 就會不見閒人,p完就沒問題

內文是婚紗攝影公司不修圖不調色,叫客人再付款才會修圖調色

水晶宮

Babeenat 發表於 18-8-24 09:48

所以下訂單前要溝通清楚,佢未必騙你,只是冇主動講明,而你又從來冇問對吧?

有d公司唔包存檔,如要是要加錢,有d公司只包只定的衫換款要加錢,有d公司影外境要包成tim人的飲食,有d公司影成百張相實質只送6張其餘要加錢,有d公司係唔會比原檔要的話要比錢,而有d公司p圖真係要加錢

這是我在婚展問過要加錢的item,好多簡單問佢乜都話包,要實質問最後個套餐實價包正常應有的服務價錢,叫佢寫實保證,佢就會老實的講

錢能解決的問題是小問題,最緊要係新婚快樂,開開心心的過這人生難忘的那1天

珍珠宮

好媽媽勳章

Nbs 發表於 18-8-24 09:42
真係每個人既preference 唔同。其實我覺得ok, 我都覺得執得太假就無意思喇。 不過如果全輯相都係遠景人好 ...

係,真係人人各有喜好,我自己比較喜歡自然一點,咩都執真係直接key個background好過。我自己也在外地影,一開始都覺攝影師拍得好一般,不過隔耐咗就覺得自然一點比較耐看。

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

個人覺得冇咩問題
除咗尾個一張有個人未執走
仲要似係原檔來
記憶中執全部相不嬲要加錢
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

水晶宮

回覆 Babeenat 的帖子

請問边到伏?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

紅裙果張咩事?

睇返原文又真係幾嬲嘅,一早退錢好過

伯爵府

2018復活節勳章

同問

寶石宮

2023年兔年勳章

Babeenat 發表於 18-8-24 09:48

首頁

尾頁

跳至