親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

YuYuMother 發表於 18-10-22 11:58
其實唔係等左好耐咋,我諗半個鐘多少少。

同時間大約有30-40人左右,當時得我地班機到達,而班機又唔滿。 ...

明白 謝謝你啊(emoji)
你住邊間酒店啊?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Nicole0000 發表於 18-10-22 21:34
你住邊間酒店啊?

Alana, 普通啦,要求唔高只沖涼瞓覺係ok既。我買機票時買埋,都幾平,所以都抵住。

原本想住novotel但full左....

大宅

YuYuMother 發表於 18-10-22 21:57
Alana, 普通啦,要求唔高只沖涼瞓覺係ok既。我買機票時買埋,都幾平,所以都抵住。

原本想住novotel但ful ...

我岩岩睇下Alana 又好似幾好咁喎
我就係卜左Novotel啊
我下星期一住

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Nicole0000 發表於 18-10-23 01:01
我下星期一住

novotel幾好架,我上腐去都住左幾日,我們要去沙灘,d staff見我們過不到馬路,幫我們截停d車,返黎時又是

不過你去沙灘時,記得見到有novotel的太陽傘先好坐落去,我們以為在novotel對開的沙灘上的沙灘椅都屬於酒店,點知走時有個男人走出黎,要收30萬vnd一張,同佢嘈左好耐,最後我同仔女走先,再拿30萬比佢手,初初佢死咬要60萬(兩張),我老公不采佢快步行返馬路,佢可能見近酒店就無再追上後田

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Nicole0000 發表於 18-10-23 01:01
我下星期一住

你會去邊到玩?我地去左美奈,好靚。白沙玩高卡超好玩,嗌到癲左

大宅

CrabPincers 發表於 18-10-23 07:21
novotel幾好架,我上腐去都住左幾日,我們要去沙灘,d staff見我們過不到馬路,幫我們截停d車,返黎時又是 ...

謝謝你ge提醒 我會小心
好彩你提醒我
如果唔係我都會是但坐(emoji)

大宅

YuYuMother 發表於 18-10-23 07:40
你會去邊到玩?我地去左美奈,好靚。白沙玩高卡超好玩,嗌到癲左
...

哎呀 我都卜左美奈一日遊
我男朋友嗌住一定要玩高卡車

水晶宮

Nicole0000 發表於 18-10-23 23:18
哎呀 我都卜左美奈一日遊
我男朋友嗌住一定要玩高卡車

how much for the tour ?
Tahnks

大宅

mimi005 發表於 19-5-2 16:13
how much for the tour ?
Tahnks

無記錯係80美金一個人
其實多人d又平d ge

水晶宮

Nicole0000 發表於 19-5-3 00:41
無記錯係80美金一個人
其實多人d又平d ge

thanks a lot
i

水晶宮

請問 80 美金1⃣️個人包是包車定系 join local tour ? 包不包滑沙同越沙車費用呢?麻煩你

水晶宮

CrabPincers 發表於 18-8-30 19:44
我們去左8日
第一日落機返到酒店已經傍晚
第二日去左珍珠島

請問芽庄有大型超市嗎?big C個種,因為d旅遊書話 lotte 價格比較贵

公爵府

mimi005 發表於 19-5-3 11:39
請問芽庄有大型超市嗎?big C個種,因為d旅遊書話 lotte 價格比較贵

我有去過超市,但不記得果間是乜野超市了,另外跟local tour day trip時,導遊有車我們去過一間超市,但是不記得名了

水晶宮

CrabPincers 發表於 19-5-3 11:48
我有去過超市,但不記得果間是乜野超市了,另外跟local tour day trip時,導遊有車我們去過一間超市,但是 ...

請問 day trip 玩了什麼景點?多少$一個人呡?thanks

公爵府

mimi005 發表於 19-5-3 12:10
請問 day trip 玩了什麼景點?多少$一個人呡?thanks

我join過兩個,一日去美奈,另一個是半日市區,帶我們行d景點同看當地文化,好似做地席,米紙同越南帽之類,我不記得價錢,畢竟已經是上年暑假的事,我依家只記得黎緊暑假個trip的價錢

公爵府

mimi005 發表於 19-5-3 12:10

that is
Mui Nei USD$300 correct

CITY TOUR VND2,600,000 City tour /4 Pax

CAR TRANSFER VND600,000/ Roundtrip

TOTAL VND3,200,000 vnd

我搵返whatsapp 記錄

水晶宮

CrabPincers 發表於 19-5-3 12:40
that is
Mui Nei USD$300 correct

thanks a lot

大宅

mimi005 發表於 19-5-3 09:51
請問 80 美金1⃣️個人包是包車定系 join local tour ? 包不包滑沙同越沙車費用呢?麻煩你
...

我搵返資料
我同男朋友 每人85美金
自己包左一架車
滑沙同越野車自費
唔好客氣(emoji)

複式洋房

Nicole0000 發表於 18-10-22 21:34
你住邊間酒店啊?

我7月去。打算住珍珠島,果度酒店好靓。但每次出入都要坐cable car. 請問知唔知係咪好唔方便?

公爵府

skkkaren722 發表於 19-5-12 16:54
我7月去。打算住珍珠島,果度酒店好靓。但每次出入都要坐cable car. 請問知唔知係咪好唔方便?
...

珍珠島除左cable car還有船可以到,我不知住客會不會假先乘搭,你最好check 下,如果無得優先搭的話,我勸你就不好住入去啦,我上年暑假去玩,只係排隊搭覽車都個半鐘,入到島熱到溶,想去shop抖下涼,點知shop是無冷氣的,得一間不知乜的快餐有一部落地冷氣,個個圍住在樹吹

我們只係玩左可以自己控制速度的過山車(兩次)就走啦,因為真係好熱,無乜心機排隊

首頁

尾頁

跳至