美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我覺得無痛埋線有啲 呃人
因為部機可以較能量同埋針數嘅

我發覺有啲美容院

佢只係畀好少嘅能量 同埋覺好少嘅線

嗰日我去做呢我見到部機

佢做嗰陣時呢好鬼說將部機 調轉

唔比我睇佢用咗幾高嘅能量

所以冇咩感覺。。

所以我想問下

你哋有冇呢個感覺

唔該曬

男爵府

flower0885 發表於 18-8-28 12:46

佢能量就同成本無關嘅,不過做幾多條線就同成本直接掛鉤,所以有好多美容院真係唔會話俾人知真正做咗幾多下

禁止訪問

男爵府

cinda72. 發表於 18-8-28 14:39
我上次做,比我睇做足4000幾發架喎,今日都覺得乾乾地,以我做機既經驗,乾係做足能量既第一反應,你做完 ...

無針埋線是否ultra v lift?

伯爵府

如果係做宜家好興嗰部v-lift 既話,点都會有感覺一点点既,可能你試做第一次對方唔想你痛怕咗啫,如果要痛佢都可以開到個能量好大跟平時既hifu一樣咁痛都得架,發數都係一個關鍵,因為下下都係錢,睇下你試做大概幾錢
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

禁止訪問

男爵府

flower0885 發表於 18-8-28 12:46

我做左2次,不過無睇打左幾多,呢間美容院係呢到JM介紹,見單次收費$1480(包埋基本facial)話唔sell就試,做完係有firming感覺,之前做過hifu 所以覺得ultra V抵玩,不過ultra V覺得維持3星期左右,希望好似佢話每月做一次,6次就keep 到一年。 我都想出去試下試做價,但又驚呢個價做左等如無做

珍珠宮

tatabee 發表於 18-10-14 08:04
無針埋線是否ultra v lift?

無針埋線係咩嚟? 可以v面? 同hifu差不多?

男爵府

hellomiki 發表於 18-10-14 21:08
無針埋線係咩嚟? 可以v面? 同hifu差不多?

其實我唔算太知道
有啲說法係Hifu 進階版, 冇咁痛及效果好過Hifu
要做3-6次為一個療程 可以keep 1-2 年
我都仲研究中

大宅

回覆樓主:

我都做了vmax—星星期左右,見朋友都話我個面尖了好多,兩面朱位無咁濶喎

複式洋房

carol-rol 發表於 18-10-14 20:03
我做左2次,不過無睇打左幾多,呢間美容院係呢到JM介紹,見單次收費$1480(包埋基本facial)話唔sell就試, ...

可否pm 呢間美容院資料。thanks

珊瑚宮

我做左2次,不過無睇打左幾多,呢間美容院係呢到JM介紹,見單次收費$1480(包埋基本facial)話唔sell就試, ...

請問有冇打下巴

男爵府

Happyhappylive 發表於 18-10-29 11:05
請問有冇打下巴

有呀,不過第二次覺得好似打唔夠,唔夠第一次甘緊感覺

複式洋房

回覆樓主:

第一次試真係無乜感覺架wo, 我個治療師話第一次唔可以開咁大,要慢慢加上去。做完2-3次效果好明顯。 同埋要睇係啲乜嘢嘅治療師幫你打手勢都好重要

男爵府

cinda72. 發表於 18-8-28 14:39
我上次做,比我睇做足4000幾發架喎,今日都覺得乾乾地,以我做機既經驗,乾係做足能量既第一反應,你做完 ...

仙姐, 你在那兒做?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

請問可以 PM 資料比我嗎? thanks~~~
[img=500,400][/img]

珊瑚宮

carol-rol 發表於 18-10-29 11:18
有呀,不過第二次覺得好似打唔夠,唔夠第一次甘緊感覺

好否給資料我想去試做,因我上㳄hifu最后-㳄轉了試做,我覺得差不多,未開新,想試試出面

男爵府

Happyhappylive 發表於 18-10-29 19:56
好否給資料我想去試做,因我上㳄hifu最后-㳄轉了試做,我覺得差不多,未開新,想試試出面
...

已Pm, 不過我都係做左2次,下月打算去個FR(emoji)間試下,因為都想比較下先知好唔好, 但預左出面應該貴d

男爵府

miu~miu 發表於 18-10-29 17:41
請問可以 PM 資料比我嗎? thanks~~~

已Pm呀

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至