自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

fatmth 發表於 18-10-27 23:31
我初時用都試過咁,後來發覺只要響做既部位不停郁(上而下/打圈轉住做)不要停定響同一位置太耐,咁就唔會 ...

請問幾錢

珊瑚宮

部機打漏2個字

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

missparent 發表於 18-10-28 21:26
玩咗1星期,著褲明顯鬆咗少少!

妳咁快有效,係咪同時戒囗?
另,請問妳部機係咪叉電兩個鐘,最多用到廿幾分鐘? thx

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

hiyuet 發表於 18-10-28 22:02
有無部機相睇睇

This, 今年7月(更正)時買係最新型號
2月係我出年再去北海道既月份

珍珠宮

Happyhappylive 發表於 18-10-29 10:51
請問幾錢

我唔記得咗幾錢
不過,因為有保養,張單keep 咗響公司,明天睇完覆妳

男爵府

fatmth 發表於 18-10-29 19:44
This, 今年2月時買係最新型號

個款好似幾細部wo

我有舊款,香港代購買要1300蚊,用左幾次就收埋左

珊瑚宮

fatmth 發表於 18-10-29 19:45
我唔記得咗幾錢
不過,因為有保養,張單keep 咗響公司,明天睇完覆妳
...

Thx

珍珠宮

hiyuet 發表於 18-10-29 19:48
個款好似幾細部wo

我有舊款,香港代購買要1300蚊,用左幾次就收埋左

我買時有睇過下舊一款,大細差唔多,新款係多咗一個輪同單輪,做面嗰頭又唔同d(我都未做過面)

用做幾次收埋 -> 係咪因為冇效果?試下每日做,兩至三星期見到效果會有動力,買咗唔好嘥嘛,fighting

珍珠宮

Happyhappylive 發表於 18-10-29 10:51
請問幾錢

15000yen, 用銀聯減多7%
埋單13950yen

男爵府

我都有興趣...
想知效果...諗緊買呢部定RAFA...
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

象牙宮

Smilesun 發表於 18-11-6 14:51
我都有興趣...
想知效果...諗緊買呢部定RAFA...
2年期買有rf 果部,收緊效果好好。

子爵府

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

fatmth 發表於 18-10-29 19:44

This, 今年7月(更正)時買係最新型號

想問部yaman Acetino機還有同緊嗎?
我都有興趣這機,不過唔知買你款新型號定平d嘅舊款, 想問部機轉動時夠力嗎?做面嘅配件有冇用過,效果如何吖?
唔知部機易唔易壞?

珍珠宮

Tabo88 發表於 19-3-12 00:12
想問部yaman Acetino機還有同緊嗎?
我都有興趣這機,不過唔知買你款新型號定平d嘅舊款, 想問部機轉動時 ...

Hi, 因為,工作忙,已經停做咗幾個月了, 之前做時係有效果的。
我買嗰時係買最新model 。

民房

舊年响日本買咗部新版, 用咗唔夠一年就充唔到電, 唔知係部機壞定係充電器壞, 請問有冇人知香港有維修嗎?....慘

首頁

尾頁

跳至