母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: BB昨天 "kit" 開我的衫....

我bb模我添呀 ,應唔應該阻止佢呢?
[size=xx-small]彰彰221出世,最鍾意食呀,食呀~[size=xx-small]安安1216出世,都好鍾意食食~

洋房

我仔仔又係咁呀,揭起我件衫,然後錫我個bra,錫完左邊錫右邊,仲會伸手入我隻袖拉我條bra帶出來,聞吓錫吓,然後話um...,好搞笑。

複式洋房

My baby will lift up my shirt when he was ten months old. But he does not know how to unbottom the shirt yet. Actually when wil he know how to unbottom and zipper up the shirt? He will turn to other side of breast when he feel like it or he feel less milk come out as well. He will be 1 year old next month.

男爵府

我bb一食奶就掀起我件3,唔比佢會夾硬黎嫁!有時佢會好好手尾,食完幫我拉返件3落黎添!好sweet :-P

大宅

原來好多bb 都識得咁樣覓食!! :lol: :lol:

monkichi,
我都唔知是否一定一歲先識, 係突然佢有咁o既動作囉, 我而家一講 mum mum 豬, 佢就知啦, 開始有所行動

yuenwa, gigiso,
好呀! 我地再約呀!

前幾天bb 仲 "meet" 我胸呀!!!

mon,
乜原來 moses 咁快手架啦!

別墅

曉晴,

傑傑都係咁+, 傑傑有時訓覺會一路訓一路啜奶奶一路摸另一面tim, 如果我未訓著, 我會用其他野比佢摸, 怕他習慣了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊