婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

又係你要拍心口應承去你個寶貝仔同寶貝女屋企'當更',受咗氣唔該你唔好返我哋屋企發洩啦,唔係我同你大仔迫你去架......

知唔知乜嘢叫家衰口不停呀太后? 可唔可以幫忙保持屋企氣份祥和啲呀.......每次聼到你鬧人我都好擝架你知唔知?

搵唔到對象鬧,就搵個工人出氣,你對寶貝仔女都係打工架,如果佢老細同你一樣咁蠻不講理,咁你會唔會好開心有人幫你'教'你對仔女呀.

男爵府

講得好!!. 屋企開開心心咪幾好. 工人只係幫手做野. 唔係賣身. 係咪D 老人家前世無用過'妹仔', 今世要話D 工人,鬧工人.打工人小報告.

原帖由 姑姑 於 09-4-7 12:33 發表
又係你要拍心口應承去你個寶貝仔同寶貝女屋企'當更',受咗氣唔該你唔好返我哋屋企發洩啦,唔係我同你大仔迫你去架......

知唔知乜嘢叫家衰口不停呀太后? 可唔可以幫忙保持屋企氣份祥和啲呀.......每次聼到你鬧人我都 ...

伯爵府

原帖由 kmmum 於 09-4-7 22:32 發表
講得好!!. 屋企開開心心咪幾好. 工人只係幫手做野. 唔係賣身. 係咪D 老人家前世無用過'妹仔', 今世要話D 工人,鬧工人.打工人小報告.

agree

大宅

原帖由 kmmum 於 09-4-7 22:32 發表

唔係呀,佢走嚟走去幫對仔女做嘢,但對仔女多謝都冇句,點到佢陀陀令佢就唔錦出聲,但返到嚟屋企就搵個工人嚟發洩......小小嘢都無限放大,唉.......對全佢真係好無奈,我老公係大仔又唔可以搬走......

好在我夠惡,唔係佢返嚟辣埋我就唔得佢死......

男爵府

同佢講如果對工人唔好,小心漂白水+奶粉比佢個孫飲呀!!小心佢朝早飲杯水係尿+水呀!!

大宅

佢個孫即係我個女就唔會啦,有成十歲......

但係我已經叫咗個女如果發覺d豬肉嘅味有唔同就盡量唔好食.....雖然個印印表面上好純,但唔知佢內心係咪同外表一樣嘛....如果唔係咪大鑊??!

至於奶奶其餘d寶貝唔係同我哋一齊住嘅.(好彩,唔係仲想死呀.)

大宅

唉, 我99 咪又係, 鬧走左個工人,
我話人地話你煩, 唔做,
佢咶個工人屈佢wow....

首頁

尾頁

跳至