跳至

首頁
12345...20

尾頁

大宅

Don't know why my topie get deleted ..
but anyway..I'm here again...Hi all....

複式洋房

原帖由 yatyat21 於 09-4-7 13:49 發表
Don't know why my topie get deleted ..
but anyway..I'm here again...Hi all....

報到!!青衣mama hello

男爵府

我都係青衣mama!

大宅

I'm 青衣人 2.

男爵府

Hi Jennyngbc,

你又係青衣人呀? 我住碼頭附近, 你呢?
原帖由 jennyngbc 於 09-4-8 11:29 AM 發表
I'm 青衣人 2.

別墅

睛靈勳章

Hi 我住葵興的!

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

荔景mami with 4mths baby...

大宅

Hi all, but where are those 荃灣 mama?
As there is many people said wanna to join 6-months-gathering, but i'm but sure who is actually doing such arrange...therefore, i open up a topie call "Half-Year B-Day Party" to count how many people wanna to join and prefer which day...

I think if we are not able to have a big gathering for all 0812BB... maybe we can still have a small group of gathering for lai king/ tsuen wan/ ching yi mama...What you guys think?

大宅

我都係喎, 我住翠怡, 最近先搬近d媽咪, 方便睇亞b, 我媽咪住海悅. 我地應該好近喎.

原帖由 osim 於 09-4-8 12:13 發表
Hi Jennyngbc,

你又係青衣人呀? 我住碼頭附近, 你呢?

大宅

hi, 你係咪生左twin果位媽咪呀!

原帖由 avisf 於 09-4-8 13:05 發表
Hi 我住葵興的!

男爵府

真係好近呀!我住海欣, 有機會見下面都好喎!
原帖由 jennyngbc 於 09-4-9 11:28 AM 發表
我都係喎, 我住翠怡, 最近先搬近d媽咪, 方便睇亞b, 我媽咪住海悅. 我地應該好近喎.

大宅

唔知會唔會已經見過你呢! 我都識得有個12月媽咪住海欣喎, 你放假會同亞b去邊架. 其實果邊都幾好架, 又有公園, 又有海濱廊..

原帖由 osim 於 09-4-9 12:08 發表
真係好近呀!我住海欣, 有機會見下面都好喎!

大宅

我住葵盛架,不過囡囡住元朗姑媽度

男爵府

係呀!住就真係唔錯, 不過係交通差d!我返中環, 每朝要搭van仔出地鐵站!假期都係係屋企多, 或者去樓下飲下茶!

原帖由 jennyngbc 於 09-4-9 03:06 PM 發表
唔知會唔會已經見過你呢! 我都識得有個12月媽咪住海欣喎, 你放假會同亞b去邊架. 其實果邊都幾好架, 又有公園, 又有海濱廊..

大宅

咁又係, 我返灣仔坐MTR, 行路時間多過坐車時間. 我媽咪都日日都帶亞b去樓下飲茶.

原帖由 osim 於 09-4-9 16:17 發表
係呀!住就真係唔錯, 不過係交通差d!我返中環, 每朝要搭van仔出地鐵站!假期都係係屋企多, 或者去樓下飲下茶!

別墅

睛靈勳章

原帖由 jennyngbc 於 09-4-9 11:29 發表
hi, 你係咪生左twin果位媽咪呀!

係呀! 孖仔依家5個月大了!

Nice to meet you!

不過唔知幾時先可以真係見面呢?我湊住三隻仔,依家都好難出街.

大宅

Hi, 我住深井, 都屬於荃灣區架! 我囡囡12月29日係浸會出世, 我記得當時在我斜對面床位的媽媽係住荔景的, 唔知會唔會係依度見番佢呢?

大宅

我地見過架喇! 咁你係咪做全職媽媽呀!

原帖由 avisf 於 09-4-9 17:22 發表

係呀! 孖仔依家5個月大了!

Nice to meet you!

不過唔知幾時先可以真係見面呢?我湊住三隻仔,依家都好難出街.

別墅

睛靈勳章

原帖由 jennyngbc 於 09-4-9 17:41 發表
我地見過架喇! 咁你係咪做全職媽媽呀!

唔好意思,係咪O係大肚時的GATHERING呀?我只出了第一次,之後個肚大得好快就無出了.

我係全職媽咪呀,無計啦,咁多個,唔放心放手俾工人照顧晒呀!其實我都好想返工,成日O係屋企個人好似同外界脫晒節咁.

你要返工,返到屋企又要照顧BB,辛苦嗎?

男爵府

Avisf,
hi~好耐冇chat喇!你對孖仔點呀?工人ok麻?我都做咗FTM喇!我同你住咁近睇下遲d有冇機會出黎tea下~

原帖由 avisf 於 09-4-9 18:41 發表

唔好意思,係咪O係大肚時的GATHERING呀?我只出了第一次,之後個肚大得好快就無出了.

我係全職媽咪呀,無計啦,咁多個,唔放心放手俾工人照顧晒呀!其實我都好想返工,成日O係屋企個人好似同外界脫晒節咁.

你要返工,返到 ...

首頁
12345...20

尾頁

跳至