故障報告

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

又睇唔到

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

原來可以照覆㗎

用戶要求終止服務

回覆樓主:

熱又唔得,落雨又唔得,大厦漏水?
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

用戶要求終止服務

回覆樓主

都係啦....快啲整返,等到好悶

用戶要求終止服務

回覆樓主:

其實BK星期六有無人返工?
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

BK 梳化水浸

用戶要求終止服務

回覆樓主:

9月1號BK員工去哂開學?

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至