美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

liuma 發表於 18-10-2 18:58
美容版有好多個post讚A妹/A+,話佢5會hard sell, 諗住終於有間有口碑可以放心去做,但原來係又會暗地加項目 ...

?? 我哋講緊唔講清楚就加導入價錢嗰間係coxmax, 唔係A+/A妹啊!

男爵府

ktang0 發表於 18-10-2 19:07
?? 我哋講緊唔講清楚就加導入價錢嗰間係coxmax, 唔係A+/A妹啊!

哦!睇得多我都撈亂咗。謝謝你。cosmxx即係黎小姐果間?我都有色斑問題,呢排爬文搵緊一間想搞搞佢。

大宅

babybabywanted 發表於 18-10-2 10:18
佢都係無同我講架!又係一開始講三萬幾總數!我以為做pico 就會包埋導入,係同呢度d jm傾開先知做導入係要 ...
我去銅鑼灣的Cosmax那間有同我講導入$1600, 打LFA激光$2900 五次有九折,但就冇講再有另一個九折,同jm話2次九折有D出入。

大宅

都係覺得佢貴,所以去咗A妹

侯爵府

anabbb 發表於 18-10-2 21:53
我去銅鑼灣的Cosmax那間有同我講導入$1600, 打LFA激光$2900 五次有九折,但就冇講再有另一個九折,同jm話2 ...

我係買coupon直接有8折,但coupon唔係時時有架~

侯爵府

anabbb 發表於 18-10-2 21:57
都係覺得佢貴,所以去咗A妹

我都唔再去啦~

男爵府

anabbb 發表於 18-10-2 21:53
我去銅鑼灣的Cosmax那間有同我講導入$1600, 打LFA激光$2900 五次有九折,但就冇講再有另一個九折,同jm話2 ...

$1600 導入都真係好貴

侯爵府

我年初係銅鑼灣 join 10 次1064 打荷爾蒙斑, 已經打左8次。當時治療師同我解釋得好清楚, 打1064幾錢, 導入保濕幾錢, pico 又幾錢, 年初都有做promote 賣8 折 coupon , 醫生有建議我1064 同 picosure 間住打, 但我聽 jm講過, 先join 10次 1064 試效果, 所以我企硬唔做導入, 唔做picosure, 唔買coupon。
打左8次1064, 效果係有既, 碎斑冇晒, 皮膚好白淨, 膚質提昇左。只係d荷爾蒙斑清左一半, 仲有一半淺左未清得晒, 我仲諗打完10次1064後, 要唔要join picoway。聽完你地講, pico 打荷爾蒙斑似乎效果唔太理想, 但要駛多咁多錢打pico, 其實打1064已經可以做到, 係唔係呢?

民房

anma 發表於 18-10-4 13:55
我年初係銅鑼灣 join 10 次1064 打荷爾蒙斑, 已經打左8次。當時治療師同我解釋得好清楚, 打1064幾錢, 導入 ...

請問10次1064是幾錢?

侯爵府

回覆 jessicaana 的帖子

Medical laser 單次$2,900 , 買5次 package 有9折, 新會員買 package 再有9折 = $11,745 如果要知詳情, 直接打去問, 而家做緊 $30,000 coupon 8折, 因我剛幫朋友問, 所以知道。只要你去問, 一定答得好詳細。

首頁

尾頁

跳至